Şimdi Ara

YURT ODASI PARA HIRSIZLIĞI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dün değiştirdiğim eski yurt odamda benimle beraber 1 kişinin daha parası çalındı 4 kişilik odadaydık,hemen değiştirdik odamızı ama benim içime sinmiyor malesef, onları bir şekilde ele vermek istiyorum.Hemen olayı anlatıyım benim 1 hafta önceden param çalınmaya başlanmıştı ama paraları cüzdanda fermuarsız kısıma koyduğum için düşürdüm sanmıştım daha sonraları hemen fermuarlı kısıma koydum ATM den çektiğim parayı bu kezde fermuarın bulunduğu cebi kesmiş ve gene düştü sansın istemiş çakal ama oradan paralar yırtılıp düşseydi bütün param ve bozuk paralar şangır şangır yere düşerdi ki böyle bir şey olmadı.Kendim kurduğum olaya göre nasıl çaldığını kurguladım onu da anlatıyım.Ben her zaman cüzdanımı pantolnumun cebine koyarken fermuar kısmını aşağı doğru koyarım ama sabah uyandığımda fermuar kısmı yukarıdaydı.Bu arada geceleri cüzdanımı pantolonumun cebine,pantolunu da dolaba koyuyor ve kitliyordum.Anahtarı ise yastığımın altına gizli bir hareketle koyuyordum yani görmelerinin imkanı yok hadi görseler bile cüzdanı ters koyan insan nasıl her zaman yastığın altında tam belirlediğim yere koyabilirdiki sonradan çaktım ki onların dolap anahtarları benim dolaba uyuyordu belkide.Kurguladığım olaya göre geceleyin benim dolabı açıp aynı odada ben uyurken cüzdanı kesip paraları almaları gerekiyor ama bu riske giremezler çünkü uyanabilirim o sırada bu yüzden sadece koridorlarda olan kameralardan geçip büyük ihtimalle tuvalete gidip orada kesecekler.Bu akşam koridor kameralarına bakacağız belki ufak bit umutla benim cüzdanı görürüz.Bu arada arkaşlar emniyete gittim parmak izi olayı benim cüzdan kumaş olduğu için büyük ihtimalle belli olmayacak dedi metal fermuar kısımları ise sanırım çok küçük olduğundan ordan da belli olmaz dedi bende mahkemeyle uğraşamam zaten belli olmayacaksa,tek umut şöyle bir cevap verdi eğer parası ilk çalınan arkadaş şüpheliyse o hırsızlardan, 3. kişide odaya gelip onunda parası çalınırsa tekrar gel dedi.Ama böyle bir ihtimal artık yok çünkü müdüre hırsızlarla bu olayı konuşmaması gerektiğini söylememe rağmen güzel IQ lu insan hırsızlara böyle bir para çalınma olayı filan var diye bahsetmiş.O da kendi şeyini kurtaracak tabi izin verir mi hiç yurtta hırsızlık olayı çıkmasına.
    Arkadaşlar bu arada şuradada kaydettiğim ses dosyaları ile ilgili kısmı görebilirsiniz evet daha önceleri ses kaydemtiştim telefondan.KONU:
    https://forum.donanimhaber.com/yurt-hirsizlik-olayi-6-saatlik-ses-dosyasi--140437749

Son olarak akşam kütüphaneden yurda dönünce kamera kayıtlarına bakılmış olur büyük ihtimal aynı zamanda ben de şu aynı anahtar-kilit meselesini müdüre kanıtlamam gerekiyor.Eğer her odadaki dolapların kilitleri birbirine uyarsa burda yurt suçlu olur.Bende söyleyeceğim şeyi yazdım bir kenara onu da yazayım size:

---
    Sizin vicdanınız el veriyor mu şimdi eğer hırsızlığı onlar yaptıysa bunda sizin de payınız olacak doğru dürüst yaptıramamışsınız kilidi.
    ---

Belki vicdanın küçük bir bölümüne denk gelirde bana ve arkadaşıma öder çalınan parayı.
    Evet arkadaşlar sanırım bu kadar anlatacaklarım umarım ciddiye alıp bir kaç yol gösterebilirsiniz başka ne yapmam konusunda

• Askerde öğreneceğin şeyi sana şimdi söyleyeyim de bir daha paran çalınmasın.

Gidiyorsun bir cüzdan satan bir dükkana bana boyun askılı cüzdan lazım de..Bir tanesini beğen al. Tüm paranı koy ve boynuna as. Diğerine de boş kağıtlar ve etrafına da bulabilirsen iğneler sok. Eleman dolaptaki cüzdanını avuçladığında kesinlikle batacak ve ses çıkaracaktır.

Bu benim yıllar önce askerde ve kyk da aldığım bir önlemdi.
  • Askerde öğreneceğin şeyi sana şimdi söyleyeyim de bir daha paran çalınmasın.

Gidiyorsun bir cüzdan satan bir dükkana bana boyun askılı cüzdan lazım de..Bir tanesini beğen al. Tüm paranı koy ve boynuna as. Diğerine de boş kağıtlar ve etrafına da bulabilirsen iğneler sok. Eleman dolaptaki cüzdanını avuçladığında kesinlikle batacak ve ses çıkaracaktır.

• teşekkürler almıştım dün
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Alim

Askerde öğreneceğin şeyi sana şimdi söyleyeyim de bir daha paran çalınmasın.

İğne olayı güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Alim

Askerde öğreneceğin şeyi sana şimdi söyleyeyim de bir daha paran çalınmasın.

güzel numara ayrıca nerde çokluk orda sıkıntı...
  • 5 liralık pilli alarmlar var pencereler için. Deneyebilirsin o panikle yakalanır p.
  • Çevrende çıkmayan boyası olan kolay kurumayan bir malzeme bul cüzdanın içini dışını onunla boya. O günden itibaren eli boyalı kişilere dikkat edersiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.