Şimdi Ara

yurtda lole giremiyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben yurtta kalıyoum fakat online oyunlara girilmiyor lol oynamak istiyoruz fakat oyuna girişde hata veriyor oyun acılmıyor bunun güvenik sistemini çözme kaldırma gibi bir hitimali varmıdır ? yurt görevlilerine söyledik aldırış etmediler farklı bir şey ile oyuna girebilirmiyiz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: akara18

yurt görevlilerine söyledik aldırış etmediler

• Sanki internet cafe görevlilere söyledik diyor. İlgili makamlara bildirimde bulundunuz mu?
  • açılsa bile pingten oynayamazsın eğer kalabalık bi yurtsa
  • eğer ağ güvenliği varsa yani ağ üzerinde bi sistem varsa bunu kaldırcaklarını sanmıyorum. çünkü onlar lol sitesni serverini yasaklamıyolar genel birşey var. eğer kablosuz varsa başka yerlerde ordan sağla. yada onay verilmesi için yardım masasına konu aç. (Şirkette öyle yaptım)
  • Acın acımdır kardeşim bizde giremiyoruz. Bu sene ders sayımız az ölümüne lol oynarız dedik ama yurtta giremiyoruz bile. Kendimizin internet hattı çekmesine de izin vermediler. Bide siz gidin sorun (Durumunuz varsa tabi) belki izin verirler kendi internetinizi çekin oynayın. Aksi takdirde yurt internetiyle sadece patch atabilirsin.
  • Bunu çözmek çok kolay. Tabii internetin hizliysa ve ping sorunu yaşamayacaksan oyuna gir. Hotspot shieldi indir. Bildiğimiz gibi bu program yasaklı sitelere giriş imkanı sağlıyor ama interneti de epey yavaşlatıyor.Şimdi hotspot shieldi indirip kurduktan sonra lol u açıyoruz.Play butonu aktif hale geldikten sonra hotspot shieldi kapatıp play e tikliyoruz.Sonra acc umuza giriş yapıyoruz ve oyunumuzu oynuyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyuna girince 5ghz kopuyor
    2 ay önce açıldı
    Oyuna Girmeden Ping Öğrenmek
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oyunun kullandığı portlar engellidir.modem arayüzüne bi şekilde sızabilirsen ordan gerekli portu açabilirsin
  • kardeşim ücretli bir program var yıllık 12 tl mi ne öyle bişey olması lazım.asrit diye burdan başka bir ülke tarafından bağlanıyorsun çatır çatır oynuyorsun.Benim yurtta kalan arkadaşlarımın hepsinde bu program var tavsiye ederim ;)
  • bende üniversite okudum benim kaldığım yurtta bırak interneti batak oynamak yasakdı,çarşıya inecek otobüs yoktu
  • bende yurtta oynamaya çalışıyorum bazen kesin 200 ping oluyor hiç uğraşma yada odandakiler ile anlaş ayrı internet bağlat
  • Konuyu hortlattığım için özür dilerim herkesten fakat lol oyununa giremeyen arkadaşlar için bir çözümümüz varhttps://batihost.com/vpn adresinden edineceğiniz bir vpn hesabıyla Lol, Knight, Sro gibi oyunların tamamına problemsiz giriş yapabilirsiniz.
  • cyber ghost kullan %100 çalışıyor
  • devlet yurdunda kalıyorsan ümidini kes, gelecek seçimlerde halkı bilinçlendirme kampanyalarına gönüllü olarak falan katıl çünkü başka bir yolu olmayacak. Devlet yurtlarında kalmış veya halen kalan tanıdıklar da anlatıyor, önceki zamanlarda da twitter üzerinden yurtkur hesabına binlerce kişi sövdü bu konu için. Modemle abilerle ablalarla alakası yok maalesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.