Şimdi Ara

yurtdışı 3GS 3.1.3 den 3.1.2 ye çevirme yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yurt dışından gelme iphoneum ile dün akşam evde uğraşırken araştırmadan 3.1.3 e geçirdim.daha sonra anladım ki bazı yedeklemeler alınmadan geçirmemek lazımmış bu yedeklemeleri malesef almadım.telefon şu an çalışmıyor ekranda usb kablo bağlantısı kurun i tunes ile resmi çıkıyor.şimdi tekrardan 3.1.2 ye nasıl geçebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.iyi günler

• herkes bu sorunun peşinde zaten ama olmuyor. cihazı anladığım kadarı ile unlock etmen gerek :(
  • SHSH yedeğin yoksa zaten HİÇ BİR şekilde 3.1.2'ye düşüremezsin Geçmiş olsun.
  • malesef SHSH yedeğim yok başka bir cihazın shsh yedeği olsa olabilirmi acaba.gprsnedir arkadaşım unlock nasıl yapılıyor bu arada .tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***CoNDoR***

SHSH yedeğin yoksa zaten HİÇ BİR şekilde 3.1.2'ye düşüremezsin Geçmiş olsun.

cydia'da shsh yedeğimin olduğu yazıyor, ben nasıl halledebilirim peki?
  • Arkadaşlar 3GS lerde SHSH yedeğiniz olsa bile sadece firmware i 3.1.2 ye düşürebilirsiniz (o da hata verir), baseband maalesef düşmez 5.12 de kalır, o yüzden unlock yapamazsınız.
    Ayrıca 3.1.2 FW ile 5.12 base band uyumlu değil...
  • yani telefonu kaldırıp çöpe mi atacagız şimdi ben anlamadım arkadaslar ya hiçbir kurtuluşu yokmu bunun ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeŞiKtAş KaRa KaRtAl
    yani telefonu kaldırıp çöpe mi atacagız şimdi ben anlamadım arkadaslar ya hiçbir kurtuluşu yokmu bunun ???

Bekle 3.1.3 un jb si bikac gün once çıktı Ve Unlock da çıkar bı ihtimal die bekliyoruz. o da olmadı Haziran'da 4.0 çıkacak o unlock edilirse kullanabilirsin. Kısacası suanda bekleyecen başka sansin yok malesef gecmis olsun,hosgeldin aramıza:p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprens -- 5 Mayıs 2010; 23:41:11 >
  • Maalesef unlock çıkana kadar telefon özelliğini kullanamassınız. Jailbreak yaparak kalan özellikleri kullanabilirsiniz.
  • bendede 32gb 3gs var. yurt içi vodafone dan alınma. 3.1.3 e yükselttim ama sim hatası veriyor açılmıyor ne yapmam gerekiyor acaba? jailbreak yapsam açılır mı?=
  • quote:

Orijinalden alıntı: slckplt

bendede 32gb 3gs var. yurt içi vodafone dan alınma. 3.1.3 e yükselttim ama sim hatası veriyor açılmıyor ne yapmam gerekiyor acaba? jailbreak yapsam açılır mı?=

bununla ilgili bi konu daha açılmıştı sanırım.. aldığın yere bi götür istersen ya da farklı bi sim ile dene
  • vodafone sim kartıyla deniyorum onunla bile açılmıyor

acaba vodafone dan hangi sim kartla aldıysam onu mu takıp denemem gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slckplt -- 6 Mayıs 2010; 10:53:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slckplt
    vodafone sim kartıyla deniyorum onunla bile açılmıyor

acaba vodafone dan hangi sim kartla aldıysam onu mu takıp denemem gerekiyor?

denemekte fayda var..
  • bir arkadaşım bu şekilde bir telefon satıyor uygun fiyata ama güvenemiyorum 3.1.3 e guncellemiş yanlıslıkla aynen anlattığınız gibi şimdi ben bunu alsam jailbreak yapıp normal ipod gibi kullansam 1-2 aya unlock cıktıgında sorunsuz kullanabilir miyim yoksa para etmez mi ?
  • Arkadaşlar tr'den alınma telefonumu 3.1.3'e upgrade ettim, ancak sanki bir yavaşlık var nereden kaynaklandığını bilmiyorum.3.1.2'ye geri dönebilir miyim?shsh yedeğimin alınıp alınmadığını nasıl görürüm?Ben programla yapmadım bu yedek işini çünkü,otomatik alınan bir şey değil sanırım?
    ayrıca 3.1.3 olan bir telefonum var,shsh yedeği almam işe yarar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drift -- 9 Mayıs 2010; 11:38:53 >
  • daha önce defalarca karşılaşılan bir durumdur diye tahmin ediyorum.
    yurt dışından 3g 8gb bir cihaz getirdim. 3.1.2 olduğunu biliyorum.

fakat telefonu açtığımda iphone kapalı yazıyor ve sadece acil numaraları arama yapabiliyorum ama dışardan gelen aramaları cevaplayabiliyorum.
    Tam olarak olaya hakim değilim JailBreak gibi şeyler okuyorum. bunları nerde yaptırabilirim?
    forumda konuda açtım yardımcı olabilecek varmıdır acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.