Şimdi Ara

YURTDIŞI ALIŞVERİŞ REZALETİ. FLAŞ FLAŞ SATICIDAN YANIT GELDİ :)) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
4.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1. si ürünler gümrükte çalındı.
    2. si ürünler PTT de kayboldu.

Ne olursa olsun her iki ihtimalde de "üzerine bir bardak soğuk su içmek" gibi aciz bir tepki verilemez.Hakkını sonuna kadar ara,gerekirse elindeki ürün,fatura,gönderi pusulası vb. hertürlü belge ile gümrük'e kadar başvur.Ortada bir hırsızlık var ise ortaya çıkarmak ve hesabını sormak herkesin hakkı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Mesajıma alıntı yapınca dikkatimi çektin, kontrol ettim, fake mişsin.

Daha önce almış olduğum ürünler benzer şekilde çalındı, ordan biliyorum, bilhassa Kanada'nın posta servisinde ve malumunuz üzere Türkiye'nin posta servisinde sıkça oluyor. Satıcının powerseller olduğunu söylemiş arkadaş, o nedenle bana inandırıcı gelmedi satıcının yapmış olabileceği.

quote:

Orjinalden alıntı: rudee83

quote:

Ya burdaki yada ordaki posta görevlileri yapmıştır, ben satıcının böyle bişey yapacağını zannetmiyorum.

Belki satıcı yaptı ne biliyosun

Kendini çok kötü ele vermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 13 Ocak 2009; 14:00:28 >

• FLAŞ FLAŞ SATICIDAN YANIT GELDİ...

Orjinalini ekliyorum.

quote:

hi, i am sorry this is our mistake the games where sent sepratley so lost game sould arrive very soon i have no idea why we did not put the discs in, proberly working 80 hours a week over xmas did not help.
    please confirm your address and i will get the disc sent straight out to you
    regards paula

- accentpaula

Kısaca hata bize ait, diğer oyun ayrı pakette sonra gelecek, oyun diskini de biz eklemeyi unuttuk demiş ve bunu da haftada 80 saat çalışma ve yılbaşı yoğunluğuna bağlamış. Diskide göndereceğini söylemiş.

Ne cevap vereyim???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 13 Ocak 2009; 14:09:53 >

• Tam bende almaya geliyordum de
  • Bence olur böyle şeyler de, geldikten sonra 5 yıldızı ver. Adam sonuçta telafi edeceğini söylemiş.
  • adres bilgilerini tekrar geç...yapacak bişey yok...büyk ihtimalle gelecektir..hiç değilse cevap vermiş özrünü dil getirmiş ne satıcılar var ben koydum sen almadında diyebilirdi..
  • Mal satıcı başka birşey değil.

Böyle hata mı olur ? Yazık valla.

PTT'ye *** attık bide ama olurmu olur o da...
  • sende iyi dille cevap ver baride,
    adam cekinmeden yollasın bu sefer...
    öbür türlü terslersen eğer adam ortadan kayboldum ayağına mesajlarını bile cevaplamayabilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX

Mal satıcı başka birşey değil.

Böyle hata mı olur ? Yazık valla.

PTT'ye *** attık bide ama olurmu olur o da...

Sanırım ekip halinde çılışıyorlar, ben halen ekipten birinin kasten yaptığını düşünüyorum.

Ama iyi dille cevap verdim. Bu kez oyunlar sağ salim ulaşırsa sorun yok dedim, bakalım sağ salim ulaşacak mı.

quote:

Orjinalden alıntı: american_camaro

sende iyi dille cevap ver baride,
    adam cekinmeden yollasın bu sefer...
    öbür türlü terslersen eğer adam ortadan kayboldum ayağına mesajlarını bile cevaplamayabilir...

Artık onu yapamaz. Paypal'a da şikayet etmiştim dolayısıyla bu mesaj direk Paypal'a da ulaştı, bundan sonra en ufak yan çizmesinde Paypal tüm parayı onlardan söke söke alır.

Bir de üstüne benim olumsuz yorumumu yer hatta Paypal duruma göre direk ebay üyeliğini dahi sildirtebiliyor, bu kadar satışı olan birisi bunu göze alamaz.

Demekki her zaman hakkını aramak gerekiyormuş boş boş durup ses çıkarmasaydım yediğim kazıkla kalacaktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 13 Ocak 2009; 14:57:16 >

• ailen açmasaydı çok iyi olurmuş çünki sen hiç olmazsa anlardın açılıp açılmadığını.şansa evde yokmussun aksilik işte.
  • olay çözülmüş ben hala senaryo yazıyorum
  • ptt nin günahını aldık
  • quote:

Mesajıma alıntı yapınca dikkatimi çektin, kontrol ettim, fake mişsin.

Daha önce almış olduğum ürünler benzer şekilde çalındı, ordan biliyorum, bilhassa Kanada'nın posta servisinde ve malumunuz üzere Türkiye'nin posta servisinde sıkça oluyor. Satıcının powerseller olduğunu söylemiş arkadaş, o nedenle bana inandırıcı gelmedi satıcının yapmış olabileceği.

quote:

quote:

Ya burdaki yada ordaki posta görevlileri yapmıştır, ben satıcının böyle bişey yapacağını zannetmiyorum.

Belki satıcı yaptı ne biliyosun

Fake , değilim canım.
    Sayın DH ailesine mail atıyorum atıyorum birtürlü yardım alamıyorum.windowslive uzantılı mail adresime parolamı sıfırlamak için mail gelmiyor, bizde mecburen tekrar aldık (feykim).
    Ama yardımcı olsalardı eski nickimizle girecektik.Barime sen yardımcı olda niye gelmiyormuş mailime , sizin mailler.Kontrol edermisin sana zahmet olmazsa yeni nickim rude. Parola sıfırlama mesajı lazım

• İyi bakalım gözün aydın, umarım bu sefer bi aksilik olmaz.

Bu seferde PTT alıyormuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ryu_hayabusa

olay çözülmüş ben hala senaryo yazıyorum

quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

İyi bakalım gözün aydın, umarım bu sefer bi aksilik olmaz.

Bu seferde PTT alıyormuş

Sağol.

Bu kez de PTT alırsa dağıtırım PTT'yi.

• Olayın çözüldüğüne sevindim,umarım aksilik çıkmadan elinize ulaşır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

İyi bakalım gözün aydın, umarım bu sefer bi aksilik olmaz.

Bu seferde PTT alıyormuş

Bu arada beni şutlamazlar inşALLAH fake diye.
    Amman ALLAH korusun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rudee83 -- 13 Ocak 2009; 15:25:10 >
  • Olayın hallolmasına ben de sevindim. Paula ablaya selamlar
  • Ben de yurtdışından alışveriş yapıcam korkutmayın İyi çözülmüş sorunun,geçmiş olsun.
  • quote:

Bu arada beni şutlamazlar inşALLAH fake diye.
    Amman ALLAH korusun..

Şutlanmış bile.

quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

Olayın hallolmasına ben de sevindim. Paula ablaya selamlar

Sağol, selamını iletirim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.