Şimdi Ara

YURTDIŞI ALIŞVERİŞ REZALETİ. FLAŞ FLAŞ SATICIDAN YANIT GELDİ :)) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
4.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Arsenic

quote:

Orjinalden alıntı: rudee83

Bu arada beni şutlamazlar inşALLAH fake diye.
    Amman ALLAH korusun..

Şutlanmış bile.

Neresi komik
    Bu arada adamlara mail atıyoruz, tık yok, yardımcı ol deyince uzaklaşıyorlar.Madem yöneticisin yardımcı olmak zorundasın.
    İşine gelince banlamak kolay dimi.Banlamadan önce istediğimiz şeyleri gerçekleştirmek, bana yardımcı olmak zorundasın sayın yönetici.Seni buraya adam banlla diye koymadılar.Bizimde sabrımız biyere kadar tamammı?Yönlendirmek yardımcı olmak senin işin.Hatırlatayım.Yardımlarınızı bekliyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: rudee84

quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

quote:

Orjinalden alıntı: rudee83

Bu arada beni şutlamazlar inşALLAH fake diye.
    Amman ALLAH korusun..

Şutlanmış bile.

Neresi komik
    Bu arada adamlara mail atıyoruz, tık yok, yardımcı ol deyince uzaklaşıyorlar.Madem yöneticisin yardımcı olmak zorundasın.
    İşine gelince banlamak kolay dimi.Banlamadan önce istediğimiz şeyleri gerçekleştirmek, bana yardımcı olmak zorundasın sayın yönetici.Seni buraya adam banlla diye koymadılar.Bizimde sabrımız biyere kadar tamammı?Yönlendirmek yardımcı olmak senin işin.Hatırlatayım.Yardımlarınızı bekliyorum

Komik olan tarafı mesajı atar atmaz ban yemen.

Sayın yöneticiler arkadaşa yardımcı olun.

• Tuhaf insan
  • o nasıl bir cevap yau...

abicim buna atacak tek cevap "F..K YOU" ama senin şimdilik böyle bir cevap yazmanı tawsiye etmem, hele bir gelsin oyunların güzelce, yaz adresini yeniden, ondan sonra bunu haykırırsın :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: renzokuken

o nasıl bir cevap yau...

abicim buna atacak tek cevap "F..K YOU" ama senin şimdilik böyle bir cevap yazmanı tawsiye etmem, hele bir gelsin oyunların güzelce, yaz adresini yeniden, ondan sonra bunu haykırırsın :D

Satıcı bayan olmasa ben ona yazacağımı biliyorum da neyse...
  • Böyle hatamı olur yahu. Oyunun birini unutuyor diğerininde diskini içine koymayı unutuyor. Ve de üstüne üstlük boş kutusunun içi kırık. :( Bilmiyorum ama satıcı çok iyi niyetli olsa bile böyle bir hata yaparsa sizinde paranızı geri isteme hakkınız var.

Eğer satıcı size Ebay mesaj sistemi üzerinden cevap yazdı ise, bence Paypal dan hemen bir şikayet formu doldurun, durum böyle böyle diye anlatın ve satıcının, Ebay mesaj sistemi üzerinden göndermiş olduğu son mesajıda delil olarak sunun ve paranızın iadesini talep edin. Satıcı ben ürünün yenilerini yollarım dediğinde kabul etmek zorunda değilsiniz. Böyle bir rezalete Paypal izin vermez.
  • @rudee84

Sevgili arkadaşım sorunun nedir? Ben senin hesabınla ilgili bir problemin olup olmadığını sen söylemezsen nasıl anlayabilirim? Bilgim olmadığı için tabiki fake hesap olarak görüp uzaklaştıracağım. Bilgi verirsen sorununla ilgili, yardımcı olmaya çalışayım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orjinalden alıntı: barslan06

Böyle hatamı olur yahu. Oyunun birini unutuyor diğerininde diskini içine koymayı unutuyor. Ve de üstüne üstlük boş kutusunun içi kırık. :( Bilmiyorum ama satıcı çok iyi niyetli olsa bile böyle bir hata yaparsa sizinde paranızı geri isteme hakkınız var.

Eğer satıcı size Ebay mesaj sistemi üzerinden cevap yazdı ise, bence Paypal dan hemen bir şikayet formu doldurun, durum böyle böyle diye anlatın ve satıcının, Ebay mesaj sistemi üzerinden göndermiş olduğu son mesajıda delil olarak sunun ve paranızın iadesini talep edin. Satıcı ben ürünün yenilerini yollarım dediğinde kabul etmek zorunda değilsiniz. Böyle bir rezalete Paypal izin vermez.

Paypal'a şikayette daha önce bulunduğumdan zaten ebay üzerindeki karşılıklı mesajlarımız Paypal'da görünüyor yani bu mesaj şu anda Paypal'a ulaşmış durumda ve ben de mesela Paypal üzaerinden bu mesajı görebiliyorum. Eğer istersem suçlamada bulunup satışı iptalde ettirebilirim ama gerek yok çünkü satıcı istese benim haberim yok der ve ben PTT'den şüphelenmeye devam ederdim, satıcının son mesajındaki iyi niyetine karşılık ona herşeyi düzeltmesi için bir şans verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 13 Ocak 2009; 16:27:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

@rudee84

Sevgili arkadaşım sorunun nedir? Ben senin hesabınla ilgili bir problemin olup olmadığını sen söylemezsen nasıl anlayabilirim? Bilgim olmadığı için tabiki fake hesap olarak görüp uzaklaştıracağım. Bilgi verirsen sorununla ilgili, yardımcı olmaya çalışayım.

Eskki nickim "churl" idi.Ben bunu değştirdim ve rude. yaptım,rude. yaptıktan sonra şifre yanlış dedi ve ben foruma giremedim.Şifreyi yani parolayı sıfırlama mesajı için talepte bulundum ve parola sıfırlama maili adresinize gönderildi dedi ama mail falan gelmiyor ve ben bu lanet parolanın yüzünden foruma eski nickim ile giremiyorum.Lütfen yardımcı ol.mail adresimde windowslive uzantılı. rude83@windowslive.com

• quote:

quote:

@rudee84

Eskki nickim "churl" idi.Ben bunu değştirdim ve rude. yaptım,rude. yaptıktan sonra şifre yanlış dedi ve ben foruma giremedim.Şifreyi yani parolayı sıfırlama mesajı için talepte bulundum ve parola sıfırlama maili adresinize gönderildi dedi ama mail falan gelmiyor ve ben bu lanet parolanın yüzünden foruma eski nickim ile giremiyorum.Lütfen yardımcı ol.mail adresimde windowslive uzantılı. rude83@windowslive.com

Hadi yine iyisin, yöneticilere sesini duyurmayı başardın.

• @ Arsenic

Satıcıya ikinci bir şans vermeniz de sizin iyi niyetiniz tabi. Ama Paypal' a yapmış olduğunuz şikayeti (Dispute) oyunlar size ulaşmadan geri çekmemenizi tavsiye ederim. Sizinde bildiğiniz gibi, herhangi bir ödemeyle ilgili ikinci bir şikayet hakkınız yok. Dosyayı kapatırsanız, yeniden açamazsınız.

Umarım oyunlarınız en kısa zamanda elinize ulaşır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: barslan06

@ Arsenic

Satıcıya ikinci bir şans vermeniz de sizin iyi niyetiniz tabi. Ama Paypal' a yapmış olduğunuz şikayeti (Dispute) oyunlar size ulaşmadan geri çekmemenizi tavsiye ederim. Sizinde bildiğiniz gibi, herhangi bir ödemeyle ilgili ikinci bir şikayet hakkınız yok. Dosyayı kapatırsanız, yeniden açamazsınız.

Umarım oyunlarınız en kısa zamanda elinize ulaşır.

1 şubata kadar şikayet kapanmıyor, o zamana kadar oyunların çoktan gelmiş olması lazım zaten gelmemiş olursa bu sefer suçlama moduna geçececeğim.

• Tamam ben adminlere bilgi verdim.

quote:

quote:

@rudee84

• quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

Olayın hallolmasına ben de sevindim. Paula ablaya selamlar

PAula Abdul mu acaba,yolsuz kaldıktan sonra e-bay'den satış yapıyor olabilir.
  • Dostum olayın aydınlanmasına çok sevindim.PTT'nin günahını aldık ama inan şimdiye kadar böyle birşey hiç başıma gelmemişti.Satıcı bir yanlışlık yapmış ve bunu da düzeltmek istiyor.Sen de sakin bir cevap verip adres bilgilerini söylersin,gelir oyunların.

Dediğin gibi ebay'in gittigidiyor'a ortak olup,kendi ağına dahil etmemesi de garip zaten.Elimdeki yığınla NTSC-U oyunu daha kolay satarım diye sevinmiştim ortak oluncaebay'den çok oyun aldım ama satma işine cesaret edemiyorum bir türlü:)

Saygılar..
  • geçenlerde de benim başıma gelmişti;bioshock'u almıştım,1 ay bekledim ve posta gelmedi.Satıcıyla irtibata geçtim ve paramı aynı gün iade etti. Artık oyun alırken kesinlikle kayıtlı posta ile alıyorum,en geç 1 hafta içinde elimde oluyor oyun.Ama bizim ptt acaip yavaş çünkü,en son aldığım oyun 3 günde İngiltere'den geldi ama 4 günde İstanbul'dan İzmir'e gelemedi.
  • hocam adam nası unutmuş yav oyunu koymayı :)
    adama 1-2 hafta ver kargolaması için eğer hala bir gelişme yoksa yavaş yavaş dispute çalışmalarına gir :)

ebay işi şans işi vallahi :)

ta haziran ayında saat istedim. benim aldığım satıcıda powerseller'dı, baya araştırdım, saat satıcıları arasından en güvenilir satıcıdan aldığımı söyleyebilirim.
    saati kargoladı ama 1 ay hiçbir değişiklik olmadı trackin number'da. bende parayı yollamasını istedim dispute açtım. parayı geri yolladı tabiki ama bundan 1-2 ay önce eve kağıt geldi yani tam 4-5 ay sonra :) o kargoyu alıp almadığıma dair imza istediler bende almadığımı dair imzaladım.
    ta yazdan beri düşünüyorum saat nerde takılmış olabilir diye :) ilk başta satıcı yollamadı dedim ama kargo girmiş trye ki bana kağıt geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 13 Ocak 2009; 18:59:42 >

• Benim halen kafama takılan birşey var, bu disk tırnak yeri nasıl kırıldı? Acaba diyorum satıcı belki olumsuz feedback veririm veya Paylpal'da olayı zorlarım korkusuyla mı suçu kabullendi. Olay çözüldü ama ben hala komplo teorisi üretiyorum.
  • @Arsenic

Senin açtığın bu topic olmasaydı ben ne yapardım
    Valla sesimi sadece burada duyan oldu, gerçi birazda şanslıyım ALLAH'tan tam adamının mesajını alıntı yapmışım, yoksa biraz zordu

Sağolsun sky__walker işimizi halletti.Arsenic sende sağol
    ---Nerden nereye---
  • Arsenic geçmiş olsun.

bu arada bluelabel,

Sen gg'den ve dh'den ntsc-u oyunları satışa çıkar belki alıcın olur. Neticede u konsol kullanan bayağı bir insan varız
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.