Bildirim
Yurtdışı cihaz HTC 4G çekiyor ama 3G çekmiyor?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ben amerika romu kurduğumda 3g simgesi yerine 4g simgesi gözüküyordu aslında 4g çekmiyordu bant uyumsuzluğundan dolayı. https://play.google.com/store/apps/details?id=net.simplyadvanced.ltediscovery
Bu programla bakın bakalım neye bağlanmış izinleri verin band frekans görelim. Root var mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuroxy -- 19 Eylül 2017; 0:13:47 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Nuroxy
Ben amerika romu kurduğumda 3g simgesi yerine 4g simgesi gözüküyordu aslında 4g çekmiyordu bant uyumsuzluğundan dolayı. https://play.google.com/store/apps/details?id=net.simplyadvanced.ltediscovery
Bu programla bakın bakalım neye bağlanmış izinleri verin band frekans görelim. Root var mı ?
root var hocam s-off cihaz her şey var :) kuruyorum bir bakayım -
HSPA diyor hocam 3g mi bu
ama ekranda 3g yazmıyor 4g yazıyor sizinki gibi -
Evet hocam o 3G demek. Muhtemelen Lte 800 ve 900 mhz bandınız kapalı Amerika cihazlarında ya da romlarında oluyordu bu sorun bende de. Lte Signal Guru programını kurun root izni verin ve lock bands kısmına girip Lte'den 800 ve 900 bandını aktif ediniz. Otomatik varsa 4G'ye bağlanır sonra programı açık uygulamalardan sonlandırın yoksa sol üstte bildirim çıkar.
Not: Telefonu açıp kapadığınızda ayarlarınız sıfırlanabilir ama 30 saniyenizi almaz.
Not2: Ben kendim şarj yiyor çok diye 3g bandlarını kapadım telefon 2-4 çalışıyor etkisi oldu Sağolsun Vodafone 4G hızları aşırı değil ama bu bölgede her yerde çekiyor şehirler arasında da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuroxy -- 19 Eylül 2017; 18:1:22 > -
quote:
Evet hocam o 3G demek. Muhtemelen Lte 800 ve 900 mhz bandınız kapalı Amerika cihazlarında ya da romlarında oluyordu bu sorun bende de. Ben kendim Lte Signal Guru programıyla halletmiştim ama root istiyor bilginize.
root var hocam bakayım programa sağolasın sen olmasan telefoncuya götürecektim telefonu
demekki 3g çekiyor ama yazmıyor
bir de hocam sizi bulmuşken sormak isterim bu android 7 pili çok harcıyormuş m9'larda ne yapmamı önerirsin? oyun oynamama rağmen 1 dakika içerisinde 2-3 % gidiyor.
-
Ben kendim One A9 kullanıyorum ve Android 6 firmware yükleyip Lineage Os Romunu kurdum 7'ye göre baya düzeldi. Bu arada mesajı editledim üsttekini. -
quote:
Ben kendim One A9 kullanıyorum ve Android 6 firmware yükleyip Lineage Os Romunu kurdum 7'ye göre baya düzeldi. Bu arada mesajı editledim üsttekini.
ben de android 6'ya dönebilirim bu gidişle hocam. ViperOne diye bir rom var xda.com da çok kullanılıyor onu kursam önerir misin? daha önce m7 lere kurmuştum onu oldukça memnundum
okudum mesajı ben telefonu 3g'ye aldım şarjı az yesin diye ama 3g bandını kapasam sadece 4g çekse daha mı iyi olur? türk telekom kullanıyorum ben de
-
Band uyumsuzluğundan da pili çabuk tüketiyor olabilir. -
Hocam bir deneyin şahsen benim gözlemlediğim kadarıyla 4g 3g'ye oranla daha az şarj tüketiyor. Viper One duydum çok ama kullanmadım hocam bilemiyorum o nedenle. -
deneyeyim hocam çok sağolasın bilgilendirdiğin için yardımın için.
önerdiğin programı kurdum ama tabi çok bilgili olmadığımdan dolayı bana karmaşık geldi.
mount cell file falan var galiba oralardan ayar falan yükleniyor bilemiyorum. çok da kurcalamak istemiyorum. biraz da 4g deneyeyim kullanmayı
belki pil zamanla daha randımanlı çalışır bilmiyorum artık -
Programın tam adı Network Signal Guru'ymuş hocam. Umarım işinizi görür.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X