Bildirim
Yurtdışı cihaz mı alınmalı yoksa 1 kasım mı beklenmeli
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: gskayas
merhaba arkadaşlar telefonu yenilemeyi düşünüyorum 32 GB siyah renk ABD çıkışlı cihaza 2200 TL verilir mi yoksa 1 kasımda gsm operatörlerinin satışa çıkarılması mı beklenmeli ne düşünüyorsunuz?
Ya hocam bekle bim bıle 2299 a satıyor. Ikı gun sonra fıyatlar duser bosuna parandan olma derım ben.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
32 GB ABD çıkışlı cihaza o para çok fazla. 1 Kasımda 2400-2600 arasına yerli cihaz o para ediyor olacak. Bunlarda ister istemez 2000 liranın altına düşücek. Bence elimdeki 32 GB iPhone 5'i satıp yurt dışı cihaz mı alsam diye düşünüyorum şu sıralar. Ama yurt dışı cihaz almak için 1 kasımı beklemek lazım. Sende öyle yap bence. 1 kasımı bekle. Ondan sonra yurt dışı cihazlarda ciddi ucuzlamalar olacak. 2200 Amerikan cihazına vermektense+100 küsür kayıt, 2400-2600 arasına yerli cihaz almak daha mantıklı. 1 Kasımdan sonra şuanki fırsatçıların 1900 lere zar zor sattıklarını görücez. Hatta ellerinde patlamasın diye karı 50-100 lira bile yapacaklardır. Yani 1 ay sonra rakamlar 2000 liranın altında 2 ay sonra 1800 lira civarında olacaktır 32 gb için. -
Arkadasim su an ingilterede. 5s icin fiyat istedim 32 gb olani 2.075 tl ye denk geliyor. Acaba turkiyeye giris yaptiktan sonra duser mi ? Ben istiyorum ki Turkiye cihazi olsun garantili olsun ama fiyatlar malum ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone arama yaparken dıt sesi gelmiyor
- iphone kapalıyken alarm çalar mı
- airpods buldum nasıl kullanırım
- iphone 12 mini batarya
- iphone fotoğraflar çok yer kaplıyor
- telefonun dinlendiğini nasıl anlarız
- iphone 13 hangi renk alınmalı
- 15 pro ile 16 pro arasındaki fark
- iphone ebeveyn kontrolü
- format nasıl atılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X