< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yurtdışı çıkış pul harcının 1500 TL olması (3. sayfa)
-
-
git thy nin rakamlarınada gayet iyi diyorlardı türkiyede herkese değil o tırnaklarını kanırtıcan yükselcen başarılı olucan hayatta, avm deki tezgahtar gidiyor demedim ben saptırmada üstünüze yok.
-
Rakamlari derken araya yabancilari ve is adamlarini koydunmu
sanki kervan gecmez uzakta kosede bir ülke burasi
La benim arkadaslar hayatlarinda 1 2 kere max yurt disina cikti
Git moda sahile sor 200 kisiden kac kisi yurt disina cikmis..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 17 Temmuz 2024; 15:51:42 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kimi insanlarda yurtdışına çıkmayı sevmiyor mok gibi kazansada pinti oluyor para dökmek istemiyor para biriktiriyor,kimisi gene öğretmen maaşıyla bile tüm ab yi ,abd ye gidiyor biraz o olay kişisel zevk meselesi.
mok gibi paran var diyede yurtdışına tatillere para dökücen diyede birşey yok bildiğim 120.000+ tl geliri olup banka müdürü olup daha yurtdışında balkanlar dışında hiç bir yere gitmemiş tanıdıklarım var çeşmeye bodruma filan döküyorlar parayı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Temmuz 2024; 15:59:21 > -
Ülkede 8 milyon kişinin pasaportu var 5 milyonu umre ve hac için ama bir yılda aktif kullanılan pasaport 800 binmiş 2 milyonda bodrum gibi yerlerde tatil yapsa 3 milyon yapar geriye kalan 85 milyon nerde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbaba0641 -- 17 Temmuz 2024; 17:5:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yurtdışı derken insanlarımız pozitif yönde farklı ve ideal olan ülkelere gitmek istiyor. İlla yurtdışı diye Mozambik'e gitmez zaten kimse hocam.
İsviçre, Norveç, Greenland, İzlanda, Yeni Zelanda, Hawaii, Peru, Dominik Cumhuriyeti, Ekaterinburg, Yakutistan, Doğu Avrupa ülkeleri Litvanya, Beyaz Rusya, biraz da Tanzanya ve Madagascar.
İşte bu ülkeleri geziyorsanız çok şanslısınızdır.
Diğer ülkeler hikayedir sadece.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
o kültür yok kimisinde ailecek ,hatta kimisinde plaj deniz tatilini bile sevmeyen görüyorum ,çok paraları maddi durumları iyi olmalarına rağmen 3-5 gün varoş saroza kaçıp dönüyorlar çeşit çeşit insan var.
kimisi gene nerdeyse 6 aylık kazancını tatile gezmeye tozmaya gömüyor değişken yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Temmuz 2024; 21:28:27 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X