Gerçekten şaka gibi. Mevcutta 150 TL olan ne diye alındığı bile belli olmayan harcı 10 katına çıkarıyorlar. Yazıklar olsun gerçekten. |
Yurtdışı çıkış pul harcının 1500 TL olması
-
-
Har.c pulu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sizin neyinize yurt dışına gitmek oturun evinizde...
-
Biz 1500 e isyan ederken adamlar 3000e çıkarmayı düşünüyormuş. Gerçekten pes pes pes pes. Yazık bu millete gerçekten.
-
Pulu kendimiz yazıcıdan çıktı alsak olmuyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu ülkeden çıkanlar geri dönmesin zaten
-
Telefonların IMEI kaydı da 2012 yılında 100 TL, 2015 yılında 131 TL iken bugün 31692 TL. Kimin maaşı 2012'den bugüne bu kadar çok arttı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Satoshi. -- 20 Haziran 2024; 19:46:10 > -
Millet yurt dışına çıkmasın ki gözü açılmasın.
-
Yandaşların :D
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
"Beceriksizliğimiz ve açgözlülüğümüz sebebiyle oluşan bütçe açıklarını akla mantığa sığmayan saçma sapan bir haraç ile kapatmaya çalışıyoruz." harcı.
-
Yunanistana tatile gidemeeyin diye
-
Simsek iyice ayari kacti, adam orta ve alt gelir grubuna vergiyi yapistirip duruyor. Allah askina, hangi zengine 1500 koyar, 15bin de yapsan adam tinlamaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1500 liraya düzgün yemek yiyemiyorsun. Bir zahmet ödersin.
-
hapisten çıkmak için kefalet parası ödüyorsunuz beyler
-
Şimdiye kadar hep mobil bankacılıktan ödedim, pul vs yok.
Gümrük çıkışınsa memur sadece "Çıkış harcını ödedin mi?" şeklinde soruyor, ben de ödedim deyip geçiyorum...
-
500 TL olarak netleşmiş yeni harç.
https://www.instagram.com/p/C9enhP0Ik6G/?utm_source=ig_web_copy_link
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi littlestewie -- 16 Temmuz 2024; 12:32:30 > -
Soygun varrrrrr resmen soyluyoruz kimsede gikini cikarmsz boyle halka vur kafasina al ekmegini
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vay be %325 enflasyona göre yapıldı sanırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yurtdışına gitmek için kafede restoranda yemek yemek kahve içmek için illa kariyerli mi olmak lazım kafaya bak |
Benzer içerikler
- yossi kohen kadir mısıroğlu
- atık su bedeli nedir
- başkent inşaat dolandırıcılığı
- columbia hangi ülkede ucuz
- yılmaz argüden mason
- cep telefonu taksit
- togg renkleri
- togg kampanya
- sıfır araba fiyatları
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X