Şimdi Ara

Yurtdışı dil eğitimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben okul ve üniversite eğitimim dışında 6 ay özel bir dil okulunda dil eğitimi aldım ve sonrasında İrlanda’ya dil eğitimi almaya gittim onun öncesinde sürekli yurtdışı deneyimini erteliyordum ve Türkiye de dil eğitimim için çok para harcadım fakat her ikisini de tecrübe ettikten sonra gönül rahatlığa söyleyebilirim ki Türkiye de ki en iyi okula bile gitseniz dili yerinde öğrenmek kesinlikle çok daha hızlı ve etkili. İlk aşamada Londra’ya gitmek istemiştim fakat almak daha zor ve ücretler biraz daha yüksek olduğu için İrlanda’ya gitmeye karar verdim ve şu an ne kadar doğru bir karar verdiğimi farkediyorum çünkü önce İrlanda’ya dil kursuna gidip İngilizcemi geliştirip sonra Londra da yüksek lisans yaptım ve İrlanda benim için harika bir başlangıç oldu. Dil öğrenmek ve geliştirmek isteyen herkese mutlaka bit yurtdışı deneyimi tavsiye ederim bunun için ise kendim danışmanlık aldığım firmayı önermek istiyorum Çünkü İrlanda temelli bir şirket olduğu için ve yerinde de destek olabildikleri için çok profesyonel ve yardımcılar. İmza da linki de bulabilirsiniz şirketin adı Bunguo Work and Study Abroad. Eminim size de en güzel şekilde yardımcı olacaklardır. Umarım sizde keyifli bir süreç geçirtip güzel bir başlangıç yaparsınız, kolay gelsin :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.