Şimdi Ara

Yurtdışı İphone 6s aldım sıkıntı olur mu? garantisini nasıl sorguyabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Bugün kendime iphone 6s aldım, bütçem 64 gb modele yetmiyordu 16 gb olanı da almak istemediğim için mecburen yurtdışı cihaz olarak aldım, fiyatının uygun gelmesi cezbetti açıkcası. 2800 Tl açılmamış kutu, faturasız 1 yıl uluslarası garanti(imiş) iphone 6s 64 gb aldım ama içime hiç sinmedi açıkcası... Bi sıkıntı çıkarmı bu cihazla ilgili olarak, kapanma garanti kapsamı dışına çıkma vb. gibi? yoksa 1 ay bekleyip 550-600 tl daha verip Türkiye garnatilimi alsaydım? Edevletten sorguladığımda şöyle bir ekran geliyor bunun anlamı nedir;

Yurtdışı İphone 6s aldım sıkıntı olur mu? garantisini nasıl sorguyabilirim

Cihazı doğubankta bir esnaftan aldım bu cihaz kaçak mı oluyor? başıma iş açılmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayberk_09 -- 8 Şubat 2016; 15:57:47 >

• Çok iyi yapmışsınız hiçbir problem çıkmaz zaten bir problem çıkarsa Apple store size her türlü yardımcı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazınız hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Pasaporta kayıtlı, pasaport sahibi kaydı düşürmedikçe bir sorun çıkmaz. Garanti durumunu bu adresten kontrol edebilirsinizhttps://checkcoverage.apple.com/tr/tr/
  • Arkadaşlar öncelikle vakit ayırıp yorum yazdığınız için teşekkür ederim. Biraz internetten araştırdığımda cihazın A1688 model olduğu için 1 yıl Türkiye'de garantili olduğunu öğrendim ve emin olmak için Apple destek'ten sorgulama yaparken sanırım yanlışlıkla kaydını başlattı ve bugünden itibaren geçerli olmak üzere 1 yıl garanti gibi birşey yazdı... Oysa ki ben cihaz bozulduğu zaman garantiyi başlatacaktım :(:(
  •  Yurtdışı İphone 6s aldım sıkıntı olur mu? garantisini nasıl sorguyabilirim
  • Öyle bir stil yok hocam hattı taktığın an garanti başlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rachel Corrie

Öyle bir stil yok hocam hattı taktığın an garanti başlar

Abi ne bileyim satan adam öyle dedi yada ben öyle anladım

Neyse... yani ben başlatmadıysam garantiyi iyi. Üüzülüp duruyodum boşyere

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hattı takıp etkinleştirmeyi yaptığın an garanti başlar üzülecek bir durum yok hayırlı uğurlu olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rachel Corrie

Hattı takıp etkinleştirmeyi yaptığın an garanti başlar üzülecek bir durum yok hayırlı uğurlu olsun.

Siz baya anlıyorsunuz herhalde bu cihazda bir sorun yok yani değil mi
  • Anlattığınız kadarıyla yok zaten bundan sonra bir sorun olursa bütün iPhone'larda sorun çıkma olasılığı ile aynı olasılıktadır.
  • Peki teşekkürler
  • Hayırlı olsun baya ucuza denk getirmişsiniz garanti de geçiyorsa türkiyeden astronomik fiyatlara almanın hiç bi mantığı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.