Şimdi Ara

Yurtdışı Iphone kayıt işlemi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Nisan ayı icerisinde ebayden kendime bir iphone aldim (3g ve 16gb). Ancak telefon ben yurtdışına çıkıp, ülkeye sokmadığım icin kayıt işlemi yapamıyorum, bana kargo ile gelen bu telefonun tüm belgeleri mevcut, faturası, gümrük belgeleri ve kargo belgeleri.
    Acaba kayıt işlemi icin nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Deneyim sahibi arkadaslar paylaşabilirlerse çok sevinirim

Simdiden tesekkürler.

• Dışarı çıkmış biri sanırım halledebilir sorununu.

Benim sorum yurtdışından kargoyla telefon getirmesi imkansızdı en son , büyük bir şansa geldi heralde =)
  • herhangi bir sorun olmadan geldi...
    ama pasaport a kayıt ettiremiyorum benimkinin süresi gectigi icin.
    yardımcı olabilecek birisi varmı?
  • Hocam kayıt ettirmen için:
    1)pasoport a ihtiyacın var
    2)pasoport sahibi 3 ay önce dışarıya çıkmış olması lazım.
    sonra herhangi bir baiye gidip örnek turkcell işlem yani kayıt ı yaptırabilrsin
  • süre 3 ay değil bir ay arkadaşlar... yani bugun itibari ile kişinin en geç 4 nisan'da giriş yapmış olması gerekiyor. kendi telefonumu kaydettirdim, arkadaşın 32 gün olmuş diye işlemi yapmadılr
  • Evet 1 ay icinde yurda giriş kaşesi ve işlemlerinin yapılmış olması gerekiyormus.
  • 1 ay da değil 29 gün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritone -- 13 Mayıs 2009; 17:07:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone geçici kayıt
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ve bir pasaport sahibi 2 yılda bir kayıt yaptırabiliyor unutmayın
  • arkadaşlar birşey sormak istiyorum. pasaportla kayıt ettirdikten sonra gönül rahatlığıyla telefonumun versiyonunu yükseltebilir miyim? ayrıca apple store'daki uygulamaları da kullanabilir miyim? (not: telefonu yunanistandan aldım, ve avea'ya kaydettireceğim..)
  • quote:

Orjinalden alıntı: brovito

arkadaşlar birşey sormak istiyorum. pasaportla kayıt ettirdikten sonra gönül rahatlığıyla telefonumun versiyonunu yükseltebilir miyim? ayrıca apple store'daki uygulamaları da kullanabilir miyim? (not: telefonu yunanistandan aldım, ve avea'ya kaydettireceğim..)

evet o sadece imei numarasını aktifleştirmek için yapılıyor.sonrasında ister kırdır kaçak kullan ister program yükle, herşeyi yaparsın :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.