Şimdi Ara

Tüm iPhone Modelleri Yurtdışı Satın Alma ve Kayıt [ANA KONU] (Güncelleme Eylül 2023) (860. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.536
Cevap
458
Favori
904.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 858859860861862
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi deneyin isterseniz tersini denersiniz

youtube
    2024 yılında yurtdışı kayıtsız iphone süre uzatımı videosunda fiziksel +e-sim modeli iphone 13 ve üzeri cihazlarda hattınızı e-sime geçirmeden 120+120 gün ku...
    https://m.youtube.com/watch?v=TwBTd_K8e3k&pp=ygUjZXNpbSB0YW7EsW1sYW1hIGltZWkgMSBlIHRhbsSxbWxhbWE%3D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mimofdm kullanıcısına yanıt
    Ne 32 bine ne de 46 bin liraya kayıt yapmayın bence. 2 tane almak bence daha mantıklı. Dünyada sadece 3-5 dandik ülkede bu haraç var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • serdarrrrr kullanıcısına yanıt
    Bende zaten bu şekilde yapıyorum ama tel esim hep imei 2 atıyor onu çözemedim

• serdarrrrr kullanıcısına yanıt
    E-sim için ayrı bir hak mı var ? Bende 14var , büyük harç zammından hemen önce sim takıp kayıt ettirmiştim, esim e hiç dokunmadım. İmei kaydı ikisini de kapsıyordur heralde..?

Bu arada, benim büyük kuzenin dubaide oturumu var, o geldiğinde bazen telefonuna yiğenlerine bırakıp gidiyor içinde hat olduğu için midir bilmem hiçbiri imei kaydı sorunu yaşamıyorlar.. iphone 13 kullanan var kaç yıldır😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenangel_1903 -- 2 Aralık 2024; 12:18:52 >
  • Mrb bu hafta 2 adet 16 promax alacagim. Tek pasaport kayit icin hangi özelikleri ayni olmali A ile baslayan model no yeterli mi

• Fallenangel_1903 kullanıcısına yanıt

Kaydettirirken 2 imei de girdiğiniz için sorun olmuypr ben de geçen yıl kaydettim hiç esim kullanmadık aorun yok.

kuzenin bıraktığı telefonda takılı yurtdışı sim ile birlikte yerli sim de var mı bu şekilde kullanılıyor ise denemek lazım..

• missing600 kullanıcısına yanıt
    Böyle yapıp sorun yaşayan var mı acaba bu sene

• Fallenangel_1903 kullanıcısına yanıt

Hayır ayrı kayıt yok. Kayıt sırasında hangi imeileri girdiyseniz onlar kayıt oldu ve dolayısıyla onları kullanabilirsiniz. Birinci imei girip diğerini de kapsar bu kayıt diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.

• Flexi_ F kullanıcısına yanıt
    16 promax İstanbulda şu anda 47.000₺

Yurtdışından getirmenin bir anlamı yok.

İsteyene yardımcı olurum.

• Flexi_ F kullanıcısına yanıt
    Gecen hafta carsamba aldim irismodaki yazan fiyat/116x16 tutari kadar iade geliyor.(10 gun icinde gelir dediler henuz gelmedi)
    Tek telefon alip 2 imeiyi de kayit ederseniz Gurgencler islem yapariz demisti.
    Ben 2 telefon alip tek kayit yapacagim icin garanti yok maalesef

Edit : 28.11.2024 İrismo'dan aldigim iadesi 12.12.2024 tarihinde hesabima gecti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refreshing_hkk -- 12 Aralık 2024; 11:58:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • refreshing_hkk R kullanıcısına yanıt
    Bence kayıt yapmaya değmez hocam

• refreshing_hkk R kullanıcısına yanıt

Bilgi için teşekkürler hocam.

• Arkadaşlar makedonya ledikomdan a3102 model numaralı 15 pro almıştım. Seri numarasını sorgulayınca garanti kapsamında değil ve üretim yılı 2007 gözüküyor. Ayrıca model numarası 5 ile başlıyor ne anlama geldiğini bir türlü bulamadım fikri olan varmı

• PrisonOfficer P kullanıcısına yanıt

Hiç mantıklı değil. Üretim yılı 2007 nasıl olabilir? 15 pro geçen senenin cihazı. Bir terslik var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visceroid -- 3 Aralık 2024; 21:28:27 >
    Bir yanlışlık olmalı geçen sene üretilen bir cihaz 15 Pro

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt
    Evet farkındayım farklı forumlarda benzer durumu yaşayan arkadaşlar konu açmışlar. Bir yerde demo cihazların apple tarafından donanımsal ve yazılımsal fonksiyonları sıfırlanınca bu durumun olabileceği yazılmış başka bir açıklama bulamadım yarın apple desteğe ulaşıp soracağım

Bahsettiğiniz olayı destekler nitelikte iPhone ilk piyasaya çıktığı tarih olan 2007 manidar bir boyut katıyor hadiseye..

• Bu konu icin acil yardim bekliyorum lutfen:)

• missing600 kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 858859860861862
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.