Şimdi Ara

Tüm iPhone Modelleri Yurtdışı Satın Alma ve Kayıt [ANA KONU] (Güncelleme Eylül 2023) (858. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.536
Cevap
459
Favori
903.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 856857858859860
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • serdarrrrr kullanıcısına yanıt
    Hocam link çalışmıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • swes S kullanıcısına yanıt

Ocak gibi kayit yapma hakkın oluyor sanirim.3 yil ozaman doluyor kayit ile beraber

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, 5 ay önce yurtdışından iPhone 15 pro almıştım, şu ana kadar sorunsuzdu, bugün sabah kullanırken birden kapandı. Tekrar açtım, 5-6 saattir herhangi bir problem yok. Bu kronik bir sorun mu ? Birde uluslararası garanti ülkemizdeki kayıtsız olan cihazda geçerli mi ?

• kuzeyogi kullanıcısına yanıt

Cihazınız hangi ülkeden alınmıştı?

• Arkadaşlar aynı model iki telefonun birer adet fiziksel sim kartını tek bir pasaport üzerinden kayıt ettirebilir miyiz?

• Servisler kayıtsız cihazlara maalesef bakmıyor

• Arkadaşlar bir şey soracağım size yeni yurt dışından iphone aldım hattımı taktım kullanıyorum şuan 120 gün süresi başladı ama normalde şubata kadar hat acık olması lazım fakat ocak ayında sıfırlanıyor muhabbeti var ya benim imei de sıfırlanacak mı ? şubat ayında mı kapanır yoksa nisan sonu mayısa kadar mı acık olur

• srcn1905 S kullanıcısına yanıt

Bu şekilde yapanlar var.

• sasa19951995 S kullanıcısına yanıt

Ocakta sıfırlanır.

• Merhabalar, kamera görüntü netliğini bozmayacak kamera koruyucusu markası tavsiyeniz ?

• Hepsi bozuyor en iyisi kullanmakak.

• Technical_Support kullanıcısına yanıt
    Hocam, haklısınız da, malum 80-85 bin tl lik ürünler, kırılma riskine karşılık tedbir almak istedim. En azından görüntüyü az bozan kalite de bir ürün almak istiyorum

• Ben 2 tane denedim biri noname dandik bişey. O facia bir kamera kalitesi veriyor. Buff marka alırsan çok daha az etkiliyor.

• Apple telefonunu arıza dolayısıyla değiştirip aldığı değişim belgesi ile e-devlet üzerinden telefon anakart değişikliği formu doldurup imei değiştiren oldu mu? Ne tarz bir belge yüklediniz, örnek olarak atabilecek olan var mıdır? Belgede özel bir şey varsa o kısımları sansürleyip paylaşan birisi olursa çok sevinirim. Apple benim talebime göre bir belge oluşturmadı, trade-in programından telefon değişikliği bilgisi yer alıyor sadece. Bu belge kabul edilmez diye korkuyorum o yüzden örnek bir belge arıyorum.

• Makedonyadan bir iphone 15 pro getirdim yanımda. Henüz pasaport kaydı yapmadım ülkeye geldikten sonra tek kayıtta aynı model numarasına sahip ikinci telefonun kaydedilebileceğini duydum. Sizce güvenilir bir yolmudur . Farkedilip kapanma durumu vs olabilir mi bu şekilde kullanan varmı?

• #berk # kullanıcısına yanıt

O belge kabul edilmiyor zaten bildiğim kadarıyla...

• PrisonOfficer P kullanıcısına yanıt

Güvenilir değil çünkü yasal değil. Yapan var mı, var. Kullanan var mı, var. Risk sizin, karar sizin..

• Arkadaşlar yeni telefona aralık ayında sim taksam ocak 2025 de süre sıfırlanır mı yoksa 2025 3. ayda 120 gün dolduğu için diğer sime geçmem mi gerekir?

• mubayin_beyin M kullanıcısına yanıt

Ocakta sıfırlanır.

• 
Sayfa: önceki 856857858859860
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.