< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Tüm iPhone Modelleri Yurtdışı Satın Alma ve Kayıt [ANA KONU] (Güncelleme Eylül 2023) (867. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Cevap için teşekkürler hocam. Bulabilirsem haber vereceğim size
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
instagram
Tolga İçmez on Instagram: "Dikkat! Artık yurtdışından alınan telefonların kayıtsız kullanım süresi kısalıyor. #imei #iphone #iphone16promax #yurtdışı #telefon #kayıt"https://www.instagram.com/reel/DDpLxeEOTSO/?igsh=NDJpM25ta3Rnd2N4
Bu haber doğruysa can sıkıcı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
böyle bir şey yok desteksiz sallamış clickbait içerikli videolar moda oldu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam, farzedelim ki düşürsünler süreyi yedek telefon ile kullanmaya devam ederiz. yurtdışında 1000 dolar 35 bin tl olan telefona 100 bin tl vermek nedir.
-
Bu türkiye'deki 120 gün kullanım süresiyle ilgili kanunlar ne zaman çıkıyor emin olmak için bir 2025 ocağı mı beklemeliyiz
-
yasal bir düzenleme olsa sağır sultan bile duyardı herhangi bir taslak vs yok emin olmak için 2025 ocağı bekleyenler zam sağanağından nasibini alır..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yurtdışı 16 pm alacağız.
Tek sim olursa hangi modeli alalım. Çift sim olursa hangisini alalım. Tek sim A3296 sanırım faturası olursa garantili model. Çift simlerde garanti yok diye biliyorum. Peki çift sim olanlardan hangisi tercih edilmeli.
Fatura ve kayıt yapılmış olacak. Apple değil reseller üzerinden garanti alabilirsiniz. Troy, Gürgençler vs gibi.
-
Aynen haklısınız. Peki elle doldurulmuş faturayı kabul ediyor mu reseller? Irakta bazı telefoncular elle yazabiliyor sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axil -- 22 Aralık 2024; 19:25:40 >
Bildiğim kadarıyla hayır.
-
Bu hafta Dubai'deb alacağım inşallah iki tane 16pm. Aynı renk olmasına gerek yok gibi bir mesaj okudum üstlerde. Model numarasının aynı olması yeterli mi?
-
Ben yazdım, doğru. Model numarası (a3295/a3296 vb.) ve Imei numarasının ilk 6/8 hanesi aynı olsun yeterli.
Renk ve hafıza farklı olabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Harç ödemesi yaparken taksitli işlem yapabilen var mı? Son mesajları okuduğumda vakıfbank sanırım taksit yapmış. Başka bankadan deneyen var mı?
Bankaya göre değişebilir. Vergi ödemeleri diye arayın sitelerinde ya da aplikasyonunda...
-
Ziraat bankkart 6 taksit yapıyor.
İp 16 pro Max için imei kaydı yaparken e-devlet üzerinden 1.imei için fiziki sim , 2.imei için e-sim mi seçiliyor? Bu konuda yardımcı olabilecek var mı, yanlış kayıt yapmayayım.
Troy/visa/mcard farkediyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
15 için bu şekildeydi. 16 için de böyledir diye düşünüyorum.
-
Öyle bir fark şartlarda yazmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X