Şimdi Ara

Tüm iPhone Modelleri Yurtdışı Satın Alma ve Kayıt [ANA KONU] (Güncelleme Eylül 2023) (869. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.536
Cevap
460
Favori
903.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 867868869870871
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurtdışı iphone 16 pro almayı planlııyorum kadıköy'de önerebileceğiniz güvenli bir yer var mıdır?

Bir de kayıt ettirmeyip hiç türk hattı takmıycam, ikinci telefon olarak kullanmayı düşünüyorum bnesim gibi bir süresiz data paketi alıp o şekilde sdc yurtdışı esim kullanılırsa kapanmıyor değil mi?

• analitikduzlem A kullanıcısına yanıt

Arkadaşınız hattı ikinci sim slotuna taktı ise o hat sinyal almaya başlamıştır ve 4 aylık süre başlar. Siz o imei'yi kayıt etmezseniz, o sim slotu üzerinden 4 ay sonra hiç bir hat çalışmaz ( imei kapanacağı için)

Eğer arkadaşınızın kullanacağı telefonun birinci sim slotu kullanılacak ise cihazın 1. imeisini kayıt ettirmeniz gerekmektedir. İmei kaydı öncesinde veya sonrasında telefonun kullanılıp kullanılmadığının önemi yoktur. ama uzun bir süre kullanılmazsa imei sinyal almıyor diye kara listeye alınabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: pvp_headshot

İki telefon kayıt olduğu için btk aramaya çekiniyorum hocam , ama yarın da açılmazsa son çare inşallah elimizde patlamaz
    @visceroid hocam eğer kendi kendine gelecekse sorun yok iki gün daha beklerim ne yapalım :)
    Cuma kayıt yapıldı , kayıttan sonra posaport sahibinin üzerine hat taşındı ama telefon Hat hala açılmadı

Edit: şimdi hat geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pvp_headshot -- 30 Aralık 2024; 15:11:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boz Birlik kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam avrupa kodlu 16 pro var mı elinizde varsa kaçtan verebilirsiniz?

• mubayin_beyin M kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam. Kartı istedim hemen geldi. Çekim yaptık sonradan 6 taksit taksitlendirme yaptık oldu. 250₺ de banka bonus verdi  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

Kayıtsız telefona SIM kartı taktım 1 ay kullanıp çıkardım diyelim ve 2 ay sonra yeniden taktım. 4 aylık süreden 3 ay mı gitmiş oluyor, yoksa sadece kullandığım 1 ay mı gitti 3 ay daha kullanabiliyormuyum?

Bilmiyorum anlatabildim mi. Yani sistem SIM i bir kere gördüğü anda 4 aylık sayacı çalıştırmaya başlıyor ister kullan ister kullanma 4 ay geriye saymaya mı başlıyor.

• ozgur2016 O kullanıcısına yanıt
    sim takıp cihaz şebeke sinyal almaya başladığı andan itibaren 120 günlük süre işlemeye başlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ozgur2016 O kullanıcısına yanıt
    Sinyal aldığı gün süre başlar. Sonra ister kullanın ister kullanmayın 120 gün süreniz var. 120 gün sonra her türlü kapanır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba yurtdışı 2. El iphone 12 pro max aldım şimdi gece 12 den sonra açılır mı hat ve yapmam gereken bi işlem var mı sadece hattı takıp mı bekliyoruz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selamlar herkese 2022 ekim ayında 14 pro max almıştım yarın 3 takvim yılı dolacak tüm hatlara açılacak kendi adıma 2.hat aldım bu gece mi tüm hatlara açılıyor yoksa gün içinde mi bilgisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: abdul1907

Selamlar herkese 2022 ekim ayında 14 pro max almıştım yarın 3 takvim yılı dolacak tüm hatlara açılacak kendi adıma 2.hat aldım bu gece mi tüm hatlara açılıyor yoksa gün içinde mi bilgisi olan var mı?
    Yarın gün içinde açılır. Açılmazsa btk yı arayıp açtırabilirsiniz.

• Ben bir ay önce yd cihaza sim taktım. Bu geceden itibaren süre 120 gün oluyor değil mi?

Yoksa yanlış mı biliyorum?

• asprin A kullanıcısına yanıt

Sifirlaniyor tekrar 120 gün başliyor..

• Deneyen var mı acıldımı acaba? Benim e-sim ona gôre yüklüyeyim

• emrah1982 kullanıcısına yanıt
    Çift telefon kullanıyordum 3 aydır. Şimdi taktım hattı ama açılmadı henüz. Yarın bir daha denerim.

• -tayfun- - kullanıcısına yanıt
    Son 3 senedir cihazlar 4/5 ocak gibi açılmaya başlıyor, ben daha 1 ocak sabahı şebeke veren kapalı cihaz görmedim

• Hattınız kapanmadıysa bişey yapmanıza gerek yok, 1 hafta içinde cihazınıza 120 gün süreniz kaldı mesajı gelecektir.

Dip not: Hattınızı taktınız, 120 gün mesajı geldi ama bir sebepten ötürü ilk 30 gün dolmadan sim kartınızı o cihazdan çıkardınız ve o cihaza başka sim kart takılmadıysa takip eden 30. gün sonunda 120 günlük kullanım süreniz dondurulur, örnek veriyorum 5 ay sonra siz hattınızı taktığınızda 90 gün kullanım süresine sahip olursunuz. BTK dan direk doğrulama aldığım bir yöntem bu. İnanmayanlar 120 yi arayarak teyit edebilir.

Ya da 58. günde sim kartı çıkarırsanız 60. günde şebeke dondurulur, bi sonraki sim kart takıldığında 60 gün kullanımınız kaldı mesajı gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aramis327

Yurtdışı iphone 16 pro almayı planlııyorum kadıköy'de önerebileceğiniz güvenli bir yer var mıdır?

Bir de kayıt ettirmeyip hiç türk hattı takmıycam, ikinci telefon olarak kullanmayı düşünüyorum bnesim gibi bir süresiz data paketi alıp o şekilde sdc yurtdışı esim kullanılırsa kapanmıyor değil mi?

Bunun cevabını ben de merak ettim. Yurtdışı sim kartta da 4 aylık süre var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Boz Birlik kullanıcısına yanıt
    Evet, ben de öyle tahmin ediyordum zaten ama yine de bakayım dedim.

• Benim telefon da açılmadı, bekleyelim bakalım 1-2 gün

• 
Sayfa: önceki 867868869870871
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.