A3296 model noysa evet ama ayarlar hakkında kısmından kontrol sağlayabilirsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tüm iPhone Modelleri Yurtdışı Satın Alma ve Kayıt [ANA KONU] (Güncelleme Eylül 2023) (868. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Evet A3296 model hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dediğim yerde fiziksel sim kısmında imei yazıyor. Onu fiziksel sim diğerini e-sim yaptım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben vakiftroya boldurmustum ama gib uzerinden yapmistim odemeyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kampanya linkini paylaşma şansınız var mı?
bankkart.com.tr
Eğitim, Sağlık, Vergi ve Sigorta harcamalarınızı faizsiz taksitlendirin! | Genel Kampanyalar | Kampanyalar | Bankkarthttps://www.bankkart.com.tr//kampanyalar/genel-kampanyalar/egitim-saglik-vergi-ve-sigorta-harcamalarinizi-faizsiz-taksitlendirinAlıntı
metni:
Arkadaşlar merhaba Gürcistan’dan 2 tane 16 promax almayı düşünüyoruz haftasonu kredi kartı ile mi almak mantıklı kur açısından nakitimizi çevirmek mi birde hangi seri almalıyız? İlk 6 hane imei aynı olmalı sanırım onu okudum birde bu şekilde 2 telefon kayıt ettiğimizde garantili seri dahi olsa garantiden faydalanamıyor muyuz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak235 -- 26 Aralık 2024; 15:16:54 >
Kart ile alacaksanız döviz ekstresini aktif edip borcunuzu döviz ile ödeyebilirsiniz. Diğer türlü banka kendi kurundan çeviriyor makasın yüksek olduğu bir ana denk gelirseniz tadınız kaçabilir.
-
Apple Storelar değil, diğer yetkili servislerde Garanti hizmetinden faydalanmanız için iki imei’nin de kayıtlı olması gerekiyor.quote:
Orijinalden alıntı: burak235
Arkadaşlar merhaba Gürcistan’dan 2 tane 16 promax almayı düşünüyoruz haftasonu kredi kartı ile mi almak mantıklı kur açısından nakitimizi çevirmek mi birde hangi seri almalıyız? İlk 6 hane imei aynı olmalı sanırım onu okudum birde bu şekilde 2 telefon kayıt ettiğimizde garantili seri dahi olsa garantiden faydalanamıyor muyuz ?
Döviz ekstresi açtıracağım ancak lari için ekstre yok benim bildiğim dolar ve Euro şeklinde açık bu şekilde olur mu yoksa lari ekstresi mi açmam gerekiyor
yoktur evet, 2 defa kur çevirirse daha çok kayıp olur. en sağlıklısı nakit bence
-
Şimdi anladım. Ben model numarası olarak hakkında kısmına girince yazan örn; MLPK3TU/A gibi düşündüm çünkü bu, renk ve hafızaya göre değişiklik gösteriyor. Umarım IMEI için ilk kısımlarının benzer olması konusunda mağazada kolaylık gösterirler. Gelişme yaşanırsa güncelleyeceğim. Teşekkür ederim cevabınız için.
E devlette 3 imei kaydı da gözüküyor. 3ünü de deneyen var mı? Yoksa sistem cihazın 3 adet imeisi olup olmadığını bilir mi? Sadece deneyen sıkıntı yaşamayan belirtirse sevinirim
Cuma günü aynı anda hem hattı pasaportu sahibi arkadaşa devrettim ve kayıt işlemini e devlet üzerinden yaptık , cumartesi günü sabah hat gitti ve 2 gündür şebeke yok , operatörü mü aramam gerekiyor , sanırım sistem aynı TC olduğunu daha anlamadı hattın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
BTK'yı arayın. 52. saatte gelmişti benim sinyal.
-
2 farklı telefonun kaydını tek pasaport üzerine defalarca yaptım. Daha dün yine 2 adet 16 pm imei kaydettik tek pasaport üzerinden, hatlar birkaç saat kapalı kaldı ve btk yı arayıp sinyal isteyince açıldı daha sonra ancak 3 imei hiç denemedim.quote:
Orijinalden alıntı: axil
E devlette 3 imei kaydı da gözüküyor. 3ünü de deneyen var mı? Yoksa sistem cihazın 3 adet imeisi olup olmadığını bilir mi? Sadece deneyen sıkıntı yaşamayan belirtirse sevinirim
İki telefon kayıt olduğu için btk aramaya çekiniyorum hocam , ama yarın da açılmazsa son çare inşallah elimizde patlamaz
@visceroid hocam eğer kendi kendine gelecekse sorun yok iki gün daha beklerim ne yapalım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pvp_headshot -- 29 Aralık 2024; 22:24:59 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Biz de yarın kayıt edeceğiz ama kafama takılan bir soru var. Bir youtube videosunda 2 imei girişine de telefonların birinci imeilerini yazın denmiş.Bizim telefonlar da çift simli. Sim kartların hangi sokete takıldığı önemli mi burada? Bir de hat eşleştirme muhabbeti nedir? Hattın birini yeni taşıdık onla mı ilgili?Cevaplarsanız sevinirim.
Sim kartı hangi sim slotunda kullanacaksanız o imeileri yazmanız gerek. Mesela 2 cihaz da fiziksel çift simli veya 1 e-sim, 1 fiziksel sim. Genelde fiziksel simli cihazlarda 1. Sim kullanıldığı için her iki cihazım da 1. İmeileri yazmanız daha doğru olur. Ama fiziksel değil de e-sim kullanacaksanız o zaman iki cihazı da e-sim olarak seçip yine birer imeilerini kayıt edersiniz. çift fiziksel simde 1. Sim tepsisine ait imei hat ve pasaport sahibine 3 takvim yılı kayıtlı oluyor sonra isteyen kişi kullanabiliyor. Bu arada kayıtlı olmayan 2. Sim ile de 4 ay boyunca herhangi bir kişi hat takıp kullanabiliyor yani. Hat eşleştirme e-devletten yapılan bir uygulama. Hat sahibi kişi numarasını ve kendi üzerine kayıtlı olan imei eşleştirmelerini yapabilir. Veya kaydı silebilir.quote:
Orijinalden alıntı: analitikduzlemBiz de yarın kayıt edeceğiz ama kafama takılan bir soru var. Bir youtube videosunda 2 imei girişine de telefonların birinci imeilerini yazın denmiş.Bizim telefonlar da çift simli. Sim kartların hangi sokete takıldığı önemli mi burada? Bir de hat eşleştirme muhabbeti nedir? Hattın birini yeni taşıdık onla mı ilgili?Cevaplarsanız sevinirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Telefonun biri kullanılıyor şuan kayıt yapılmadı henüz o 2. Slota takmış. O hattı dün üzerime aldım.Ben henüz telefonu açmadım. O hattı 2.ye taktığı için o telefonun imeisini 2.imei girmeliyim öyleyse doğru mu? 1. Girsem de sorun yok ya da 2.slotun 4 ay hakkı var dediniz o hattı tekrar 1.ye takabilir doğru mu anladım? Bir de kendimdeki telefonu henüz açmadım. Kullanıp kullanmamak önemli mi imei kayıdını yapmadan?
Cevapladığınız için teşekkür ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X