eSIM kullanıyorum kapalı olan telefonuma eSIM okutmadan kontrol edebiliceğim bir yöntem var mı IMEI'nın açılıp açılmadığını arkadaşlar. |
Tüm iPhone Modelleri Yurtdışı Satın Alma ve Kayıt [ANA KONU] (Güncelleme Eylül 2023) (871. sayfa)

-
-
3 takvim yilimi doldurmus ve imei sorgusunda 1/1/2025 tarihine kadara kisitli yazan cihazim hala acilmadi bir arkadasa satmistim. Umarim acilir. Ben cift simi de kaydetmistim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman bundan anladığım BTK bu 4 aylık süreyi 30 günlük sürelerle kullandırıyor? Yani 1 saniye takıp çıkarsan bile takip eden 30 günü kullandın sayıyor 90 günün kalıyor. 3 ay sonra tekrar taktın sim i diyelim geri kalan 90 günü kullanmaya devam edebiliyorsun bu durumda?
Fakat forumlarda bazıları diyorki SIM i 1 saniye takıp çıkardın BTK senin imei ni gördü diyelim, 4 aydan geri sayım başlar ister tekrar tak ister çıkar, 4 ay sonra süren biter deniyor. Hangi teori doğru bilmiyorum.
-
ben de ayni durumdayim. ne zaman acilabilecegine dair ortalama bir bilgi var mi? gecen sene boyle mi olmus?
iPhone 15 pro Max i 2024 de kayıtsız çift sim 8 ay kullandık. Şimdi 2025 hakkımızın açılmasını bekliyoruz. Benim gibi olup telefonu kullanıma açılan var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar iPhone’um Eylül’de kapandığı için başka telefonda fiziksel sim kullanmaya başladım.
iPhone boş yatıyor şu an, sadece esim’le kullanabilirim. Eğer açılmadıysa gidip boşuna esim almayayım, nerden anlayacağım açılıp açılmadığını?
Aynı durumdayım dün açılması gerekiyordu btk yı aradım bir kaç gün geçmesi gerekiyormuş. Tam bir süre vermiyorlar. İmei sorgu ekranından 01.01.2025 ibaresi kalkacakmış. sadece kayıtlı cihaz yazacakmış ara ara sorgulama yapın bu şekilde değiştiğinde tüm hatlara açılmış olacak dediler. Buda bir kaç gün geçmesi gerek dediler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AfterLife61 -- 2 Ocak 2025; 13:14:57 >
Yurt dışında yaşıyorum işim dolayısıyla sık gidip geliyorum 4 ay süre saçmalığı nedir ya, yeni yıl gelince açılır dedik, hala açılmadı. Allah belasını versin bunların, 2 telefonla geziyorum kaç haftadır. BTK’nın başına kan emicileri doldurmuşlar
Aynı durum hocam
bende bulamadım cvp
-
1-15 Ocak arasında kademeli olarak İmei haklarınız yenilenecektir herkes aynı anda şebeke alacak diye bir kaide yok Btk milyonlarca cihaza eşzamanlı işlem sağlayamaz.. E-sim kullanıcıları sim kayıtlarını sıfırlasın, Fiziksel sim kullananlar mevcut sim üzerinden devam edin şebeke kapanana kadar bekleyin şebekesi kapalı olanlar ara sıra uçak modu,reset,sim çıkarıp takarak bu metodları uygulasın..Son kullandığınız sim ile devam edin önceden kullandığınız simi kazara eşzamanlı olarak aktive etmemek için yönergeleri izlemeniz kafi..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bende de 3 takvim yılı doldu ana hattım pasaport sahibi üzerine onda sıkıntı yokda kendi üzerime vodafone hat aldım şebeke bazen geliyor geldiğinde de hattı arayınca meşgul çalıyor
Bu arada 2. Sımda yurtdışı bnesim sıkıntısız kullanılıyor hala bende
Telefonu kapalı olupda internete girmek isteyen olursa yükleyip denesin bende direk şebeke verdi ayrıca türk hat takmayıp yurtdışı sım ile telefonu süresiz kullananda duydum bu sene bi deneyin isterseniz 1 hattınızı full yurtdışı sımla
app store
BNESIM: eSIM Gezi & İnternethttps://apps.apple.com/tr/app/bnesim-esim-gezi-i-nternet/id1598924185?l=tr
Buradan yükleyip aşağıdaki kod ile 10gb neti 70₺ya mı ne alabiliyosunuz
KQ70A6QV
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Var mı arkadaşlar hattı gelen ? Arkadaş söyledi Turkcell ve Telekom ile hat gelmedi ama vodafone takınca hat gelmiş telefona. Bende taktım turkcell hattımı. Ayarlardaki Telefon ve Hücresel seçenekleri aktif gözüküyor. Hakkında bölümünde de hattın Turkcell olduğunu görüyor fakat Servis yok uyarısı alıyoruz hala.
-
Vatandaşın kanını nasıl daha iyi emeriz diye düşünüyorlar ancak
dostlar benim hat geldi, kontrol edebilirsiniz.
-
Vodafone’a sinyal geldi. Telekom ve Turkcell’de henüz yok
İş kapatmaya gelince hemen hattı kapatırlar ama açmaya gelince 1-10 gün sürebilir diyorlar. Neyse beklemeye devam
Kayıtsız cihazların yılbaşında açılma olayında gecikmeyi anlarım da kayıtlı cihazların tüm oparatörlere açılması niye bekletilir anlamıyorum. Tarih vermişsin 01.01.2025 de açılır diye kayıtsızlar açılmaya başlamış kayıtlılarda hala ses yok
Kesinlikle 01.01.2025 te açılacağı yıllar öncesinden belli , 1 hafta önceden çalışmaya baslanip acilabilirdi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X