< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
bende de yazı gitti. Direk kayıtlı cihaz yazıyor. Denemedim farklı bi sim tabi fırsatım olmadı. Bende açılmıştır artık diyordum ama beklemeye devam edecez demekki < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu oparatör ayrımı nedir onuda anlamış değilim zaten. Bu açılmışsa hepsine açılması lazım. Telekom açık olacak türkcell kapalı olacak ne saçmalıklarla uğraşıyoruz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcell hocam. Diğer telefonum Iphone 13, 2022 yılında kaydettirmiştim 01/01/2025 ibaresi de kalkmış. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2022 Takvim yılı içerisinde kaydedilen cihazların kısıtı kalkıyor zaten 2025 takvim yılı ile birlikte hocam. Sorgulama da sadece Yolcu yanında getirilen cihaz şeklinde yazar. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damneed -- 4 Ocak 2025; 15:56:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
teşekkürler hocam. Esim silip tekrar deneyince oldu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet kalktı anlamına geliyor ama lanet Türkcell de sinyal yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |