Şimdi Ara

Tüm iPhone Modelleri Yurtdışı Satın Alma ve Kayıt [ANA KONU] (Güncelleme Eylül 2023) (875. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
17.533
Cevap
461
Favori
902.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 873874875876877
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkcell sinyal geldi cihaz artık sonsuza kadar tüm oprt. açık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • myigity kullanıcısına yanıt
    Bende düzedi hocam şuan itibariyle

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • abdul1907 kullanıcısına yanıt
    bi 5 dk önce ben de denedim, düzeldi. Teşekkürler 🙋🏻‍♂️😊

• Uçak moduna alıp çıkınca hemen gelmiyor bir kaç kez uçak modunu açıp kapamak gerekiyor. Henüz tam oturmadı sistem sanki Bu durum zamanla düzelir mi takıntılı olmaya başladıım

• Telekomu aradım. Eşimin açıldı hattı benim neden kapalı diye. Kayıt açıyoruz en geç 72 saate açılacaktır dedi. Btk onları arayın demişti.

• Merhabalar yurtdışı iPhone 15 alıp ikos k7 k1s gibi cihaz almak istiyorum kullanlar tavsiye eder mi minimum 3 yıl kullanırım bağlantı sorunu var mı sim sorunu vs yaratır mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • UmutCAN41 U kullanıcısına yanıt

Eski mesajlarda kullanıcı deneyimi yazanlar vardı sanırım, tam hatırlayamadım şimdi...

• visceroid V kullanıcısına yanıt
    Evet bende şuan bakıyorum bulamadım sizin hatırladınız kadarıyla ne tavsiye edersiniz efenim

• UmutCAN41 U kullanıcısına yanıt

Valla benim hatırladığım sanki Turkcell'de sorun yaşıyorum diye yazmıştı birisi. Tekrar söylüyorum %100 emin değilim, yanlış hatırlıyor da olabilir. Diğer yandan şahsi fikrim asla kayıt etmem bu paralara. 4 ay tuşlu telefon kullanırım yine de kayıt parasını vermem.

Ben şöyle aklıma gelmişti bu bahsedilen cihazları alıp magsafe cüzdan gibi takarım arkaya simi de cihaza yakarım birşey olmamış gibi kullanırım çok da zevkli olurdu lakin böyle olduğunu bilmiyordum sağolun

Katılıyorum ben de asla kaydetmem. Ufak bir telefon yanda 4 ay taşımak çok zorlamadı zaten. Umarım 4 ayı 2 ya da 1 ay yapmazlar tabi.

• Beyler benim telefon kayıtsız, imei sorgulayınca hala “kayıt dışı olduğu tespit edilen imei” diyor

Hala açılmadığı anlamına mı geliyor bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SacredDivinity -- 6 Ocak 2025; 13:29:38 >
  • SacredDivinity kullanıcısına yanıt

bende de aynı yazı çıkıyor zira daha 120 gün dolmadı 2024’deki 120 günde miyim yoksa 2025 yeni 120 gün başladı mı bilemiyorum bu durumda. aslında geç başlatılması benim işime gelir eğer hala 2024’e ait 120 günü kullanıyorsam.

bu arada türk telekom kullanıyorum, tt kullanıp hattı açılanlar yazabilir mi acaba?

• mimofdm kullanıcısına yanıt

Ben zaten Eylül’de bıraktım telefonu 8 ay dolunca, 4 aydır başka telefon kullanıyorum ama yeni yıla geçtiğimiz için telefonuma dönmek istiyorum artık. Ne zaman gider bu yazı ya da gidip esim alsam mı bilemedim ama bu sefer fiziksel sim iptal olacak. Hatsız da kalabilirim sinyal gelmezse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SacredDivinity -- 6 Ocak 2025; 15:23:48 >
    Btk sistemi çoktan açtı operatörlere yazı gitti artık gsm operatörleri yoğunluk durumuna göre işlem sağlıyor her gün birilerinin hakları sıfırlanıyor yaklaşık bir hafta daha süreç böyle ilerler geçen seneden kalma kullanım hakları devam edenler mevcut..

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

btk yazı yolladı da önce vodafone sonra turkcell açtı sanırım en sona tt kaldı. sıra ile niye açılıyor onu anlamadım, imei ler belli allowed to reach to base station komutlu bir kod yazıp gönderecekler kendi ağlarına ve anında açılacak, oturup bir kişi elle girmiyor ki imeilerş sıraya koysunlar :-)

Türk Telekom haklarının sıfırlandığını bildirenler mevcut sosyal medya üzerinde bir kaç gündür görüyorum..

• Operatörlerle bir ilgisi yok bunun, edevletten btk sayfasında şikayet de bulundum turkcell i seçerek, bir operatör seçmek gerekiyor mutlaka, turkcell den cevap geldi bizle bir ilgisi yok btk açma işlemeni yapacaktır diye. sonuçta bende hala sinyal yok.

• Kayitdisi olan cihaza 1 ocaktan sonra hic hat takilmazsa imei sorgulamada normalde kayit bulunamadi mi yazmasi lazim yoksa halen kayit disi oldugu tespit edilen imei olarak mi?

Var mi bilen?

• kilecerme kullanıcısına yanıt

Mantıken kayıt bulunamadı yazması gerekiyor ama durum tam tersi :)

Şahsıma ait cihazda sim1 in geçen sene eylül sonu kullanımı bitmişti, o zamandan beri sim2 deyim, az önce kontrol ettim, kayıt dışı olduğu tespit edilen imei yazıyor.. Yani bir kere tr de şebeke alması yeterli, 120 günlük kullanım hakkınız olsa da kayıt dışı olarak damgalanıyor imeilerimiz.

• 
Sayfa: önceki 873874875876877
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.