Şimdi Ara

Yurtdışı kargom tekrar İstanbul'a gönderildi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aliexpress.com'dan bu sene içerisinde belki 20 kez alışveriş yaptım, sorunsuz geldi.
    Genelde hepsi 10$'ın altında alışverişler. Küçük elektronik parçalar.

Fakat her kargo geldiğinde mal postacı bişeyler söyleyip durdu. Ne alıyorsunuz bu kadar vs. diyerek.
    Son 2-3 gelmesine de aynı yıl içinde 5 kargoyu geçersek gümrüğe takılacağından falan bahsetmiş.

Yeni gönderiler için farklı adres yazıyorum fakat daha önce verdiğim siparişle ilgili ilginç bi şey oldu.
    Kargom Bursa'ya gelip, tekrar İstanbul'a yönlendirildi.
    Tabi ilk aklıma gelen bu i... postacının işgüzarlık yapıp kargoyu geri gönderdiği.
    Benzer tecrübesi olan var mı? Sizce gümrüğe mi takıldı?

1. Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) 30/05/2014 14:07:58
    2. Torbaya Eklendi - BURSA(BURSA P.İ.M) 31/05/2014 10:01:05
    3. DAGITICIYA VERiLEREK DAGITIMA ÇIKARILDI BURSA BURSA POSTA DAĞ. 04/06/2014 08:54:23
    4. Torbaya Eklendi - BURSA(BURSA POSTA DAĞITIM) 04/06/2014 15:28:32
    5. Talimatlı İşlem 05/06/2014 - BURSA BURSA POSTA DAĞ. 05/06/2014 14:21:54
    6. Yurtdışı Gönderi Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) 05/06/2014 16:41:28
    7. Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) 05/06/2014 17:17:07

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beingobserver -- 9 Haziran 2014; 19:35:08 >

• aras kargo yapmıştı.konyanın en bilinen yerinde oturmama rağmen beni ve adresimi bulamamışlar ki konyada dağda sorsan parmağıkla gösterilebilecek bir şehir.büyük ihtimalle seni bulamadıkları için göndericiye geri yollayacaklar.ara hemen durumu bildir.
  • Dostum bu özel kargo değil, Ptt.
    Dedim ya postacı aynı adrese çok sayıda geldi, dediğini de aklımda tutacağım ama ilk aklıma gelen şu aynı yıl içinde 5 alışveriş meselesi.
    Gümrükten geçmesine rağmen postacı kıllık yapıp tekrar kontrole gönderdi diye düşünüyorum.

Son 2 kargomdu kendi adresime, artık teyzemlere gönderiyorum ama son anda uyuzluğu tuttu herhalde postacının.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.