Şimdi Ara

Yurtdışı laptop hakkında yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar hemen konuya geçeyim arkadaşım Amerika'da ve bana laptop alıp kendisi yollayacak ürün şuan bestbuy da 1000 dolar aşağıda link bırakacağım ödeyeceğim ücret totalde ne olur(gümrük ücreti ve tahmini kargo ücreti vs.) arkadaşım bestbuydan alıp kargolayacak birde gümrükte kalma durumu olurmu? Yardımcı olursanız çok sevinirimhttps://www.bestbuy.com/site/hp-omen-gaming-15-6-laptop-amd-ryzen-7-8gb-memory-nvidia-geforce-gtx-1660-ti-512gb-ssd-mica-silver/6407750.p?skuId=6407750

• Up yardım lütfen
  • Up
  • kshr24 K kullanıcısına yanıt
    Amazon da 1000 dolarlık laptop 1306 dolara geliyor.
  • Normalde
    %20+%20 gümrük olması gerekiyor ama
    Üzerinde fatura olacak mı ürünün?

Eğer gümrükte açıp bakarlarsa bizim çok zeki gümrükçülerimiz Türkiye fiyatı üzerinden %20+20 yapıyor.
    Yok üzerinde fatura olup + gümrükte açılmazsa %20-40 arası fatura üzerinden vergi alınır.

Çok özür dileyerek söylüyorum bunu ama bizim gümrükte ciddi bir saçmalık var. Garip fiyatlar oluyor. Hatta gümrükte el konmalar bile oluyor.
  • jervis kullanıcısına yanıt
    Hocam inanın kaç kişiye sorduysam bu konu hakkında herkesten farklı bilgiler alıyorum bende şaşırdım biri diyor kutudan çıkarıp yollasın hediye gibi gümrükte takılmaz biri diyor fatura yoksa gümrükte kalır bennde hiçbirşey anlamadım
  • OnurFB1453 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu miktara kargoda dahilmi
  • kshr24 K kullanıcısına yanıt
    Evet 50-60 dolar kargo
  • Anladım teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.