Bildirim
Yurtdışı laptop Türkçe klavye mümkünmü?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kesinlikle bulamazsın. Ancak klavyeyi Türkçe'ye çevirip link'teki etiketleri kullanırsan hiçbir problem olmuyor. Ben kullanıyorum hiçbir problem yok. www.gittigidiyor.comGittiGidiyor - Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesihttp://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=2102670
quote:
Orjinalden alıntı: kmeric
Yurtdışından laptop alırken Türkçe klavye bulmak mümkün olabiliyor mu? Özellikle Almanyadan vs... Yoksa başka çözüm yolları vmı var?
-
eğer getirteceğin laptop türkiye de de satılıyosa servisiyle konuşup türkçe klavye taktırabilirsin ama tavsiye etmem çünkü pahalı olur. en iyisi ve en ucuzu ak_onair arkadaşın söylediği yöntem. -
hocam peki tuş sayısı da aynı mı
yani üzerindeki yazılar dışında bire bir aynı oluyo mu
quote:
Orjinalden alıntı: ak_onair
Kesinlikle bulamazsın. Ancak klavyeyi Türkçe'ye çevirip link'teki etiketleri kullanırsan hiçbir problem olmuyor. Ben kullanıyorum hiçbir problem yok.www.gittigidiyor.comGittiGidiyor - Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesihttp://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=2102670
quote:
Yurtdışından laptop alırken Türkçe klavye bulmak mümkün olabiliyor mu? Özellikle Almanyadan vs... Yoksa başka çözüm yolları vmı var?
-
Evet
quote:
Orjinalden alıntı: Fe Ty
hocam peki tuş sayısı da aynı mı
yani üzerindeki yazılar dışında bire bir aynı oluyo mu
quote:
Orjinalden alıntı: ak_onair
Kesinlikle bulamazsın. Ancak klavyeyi Türkçe'ye çevirip link'teki etiketleri kullanırsan hiçbir problem olmuyor. Ben kullanıyorum hiçbir problem yok.www.gittigidiyor.comGittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesihttp://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=2102670
quote:
-
tus numaralarinda bir sorun yok ben amerikadan almistim sonra ustune biseler dokuldu mecburen yeni turkce klavye taktirdim toshiba marka 85 ytl ama bence etiketleme cok rahatlatir seni. gerci bir sure sonra alisiyorsun tuslarin yerine falan :) -
quote:
Orjinalden alıntı: aytach
tus numaralarinda bir sorun yok ben amerikadan almistim sonra ustune biseler dokuldu mecburen yeni turkce klavye taktirdim toshiba marka 85 ytl ama bence etiketleme cok rahatlatir seni. gerci bir sure sonra alisiyorsun tuslarin yerine falan :)
benim bilgisayarım olsun da tuşların üzerindeki etiketler farklı olsun
ben nasılsa kısa sürede alışırım. benim makinemi kullananlar kıl olur onlar da kullanmasın -
ya zaten klavyeyle doğal olarak da pc ile çok uğraşan insanlar ş,i,ğ,ü,ç,ö tuşlarının yerini bilirler bence bilmeyenler de etiket... -
OK onlarda problem olmuyorda noktalama işaretleri problem oluyor kardeş yaw
quote:
Orjinalden alıntı: DarK HumaN
ya zaten klavyeyle doğal olarak da pc ile çok uğraşan insanlar ş,i,ğ,ü,ç,ö tuşlarının yerini bilirler bence bilmeyenler de etiket...
-
Eski bir konu ancak yine sormak istedim. Sticker alarak bu sorunu çözebiliyoruz deniyor. Ancak farklı dillerde klavyede tuş sayısı ve genel tuş şablonu tamamen aynı mı. yoksa farklı dilde klavyede farklı sayıda tuş olabilir mi? Eğer öyle ise sticker işe yaramayabilir. -
siz yapıştırdınız mı ?
nereye hangi noktalama işareti yapıştırılıyor nasıl öğrenebiliriz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X