Şimdi Ara

Yurtdışı Ps4 Vergisi Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi gunler arkadaslar yurtdisindan ps4 getircegiz ama gumrukte vs vergisi felan ne olur acaba ne kadar oderim olursa, cevaplarsaniz cok makbule gecer bu arada iraktan gelicek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byghost878 -- 2 Haziran 2015; 16:46:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Avrupa ulkelerı için %18 diger ülkeler için %20 vergi cıkartırlar diye biliyorum. Vergiye kargo ücreti dahil olmaz. Bildiğim bu sekilde yanlisim da olabilir.

• Gelirken bir cihazı yanında getiren olursa vergi gümrük olayı olmaz oradan ne kadara aldıysan o fiyata gelir. Birden fazla alırsan gümrük masrafı çıkar. Arkadaşımın ablası almanyadan gelirken ps4 yanında başka malzemeleri oyunları beraber getirdi gümrük parası vermedi.

• Ordan bir arkadas yollayacak o zaman vergj oderiz oylemi hocam

• byghost878 B kullanıcısına yanıt
    gümrüğe takılıyor o zaman sanırım. internet yoluyla yurtdışından almak gibi bişey oluyor. bu tarz ürünleri yurt dışında ucuza bulduysan birilerinin gelirken getirmesiyle kâr edersin yoksa kargo gümrük derken anlamı kalmıyor.
  • Anladim hocam cok saol 1300 kusurlu fiyata geliyor dediginiz gibi anlami kalmiyor bilmeden bir ise kalkisiyorduk yirttik sayenizde

arkadaşım yurt dışında yaşıyor geçen sene al kargoyla gönder dedim biraz araştırma yaptı kargo şirketlerine falan sordu neredeyse türkiye fiyatına geliyordu almadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yurtdışı kampanya var mı?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Saolasin kardeşim peki spot alabilecegim bir güvenilir firma varmı bildigin ucuzbudr düşünüyorum ama ben

• Arkadasin yaninda getirirse vergi odenmez.

İstanbuldaysan kahraman konsol var alışveriş yaptığım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.