Şimdi Ara

Yurtdışı Seyahat Sigortası 31 Euro Yerine 5 Euro! (Bugüne Özel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
531
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepiyi sigorta dönemsel seyahat sağlık kampanyası yapıyor bir çok arkadaş faydalanıyor. Şimdiden 2025 tatil döneminiz için yurtdışına gitmeyi düşünenler bu fırsatı kaçırmasın.

31 euro yerine 5 euro ya 6 aylık premium seyahat sağlık sigortası: https://hepiyi.com.tr/teklif-al

Vize reddi teminatını da ek alırsanız vize alamadığınız durumda da ödediğiniz ücreti geri alabiliyorsunuz. Vize alma ile alakalı problem yoksa bunu almayın tabi ki.

• 22.07.2025 tarihinde biten bir poliçem vardı.

Bu kampanya ile 23.07.2025'te başlayan 21.01.2026'da biten bir poliçe daha yaptırdım.

Dilediğiniz 6 aylık tarih dilimini kullanabiliyorsunuz.

• Bir süredir beklediğim kampanya sonunda gelmiş. Bilgilendirme için çok saolun. Geçtiğimiz dönem kısa dönem almıştım. Şimdi ailemle birlikte 6 aylık aldım kenara koydum. Bu şirketi ilk seyahat sağlık kampanyasıyla duymuştum ama çevremde kasko trafik yaptırıp memnun kalan da çok. Aracın sigorta yenileme zamanı geliyor inşŞ o dönem de kasko için kampanya olur. Duyun sesimizi sayın yetkililerr Yurtdışı Seyahat Sigortası 31 Euro Yerine 5 Euro! (Bugüne Özel) Yurtdışı Seyahat Sigortası 31 Euro Yerine 5 Euro! (Bugüne Özel) 

• Erasmusa başvuracak varsa bu sigorta ile red alabilirsiniz. Arkadaşlarım red aldı sigortadan
  • sigorta acentesinde çalışıyorum, bu hepiyi'den çok red geliyor. QR kodu taratınca poliçeyi göstermek yerine sigorta firmasının web sitesini gösteriyor, sahte olarak değerlendirip ret veriyorlar. bilginize

• 30 euro çıkiyorı 6 aylik
  • sleeptalkercat kullanıcısına yanıt

Dün 4 kişi için aldım sizin yazıyı okuyunca qr okutup baktım direk kendi sigortam çıktı alan arkadaşlar da qr okutup bakabilir

Yoo bende dün kampanyadan faydalandım ailemle birlikte. QR kodunu okuttuğumda da direkt poliçe bilgisine ulaştım gayet anlaşılır ve net bir ekrana yönlendiriyor. Poliçedeki kişilerin bilgisini vs. de gösteriyor. Haklarını yememek lazım bence. 

böyle bir sorun yaşamadım. Temmuz 'da sigortayı ve vizeyi aldım, Eylül 'de gittim.
  • -Columbia- kullanıcısına yanıt
    sigortadan red yendiğini ilk defa duyuyorum, gerekçe neymiş ? Allianz 'a 10 katı fiyat bayılınca, "bu çok güvenilir, hemen alalım Avrupa 'ya" mı diyorlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 23 Ekim 2024; 11:52:22 >
  • Snn64 S kullanıcısına yanıt

bende de 4 kişi için 100 euro seyahat, 120 euro bagaj kayıplı seyahat teklifi çıktı.

kişi başı 25-30 euro çıkıyor.

• yasjn Y kullanıcısına yanıt

tamam işte muhakkak kare kodu okudun, poliçe çıkmazsa düzelttirin. o anlamda söyledim amacım sigortayı kötülemek değil :)

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

kare kodu okutunca sigortanın web sitesi görünüyor poliçe değil, sistematik bir hata diyelim. poliçeyi görmeyince konsolosluk zaten ret vermeye bahane arıyor, hemen ret veriyorlar

daha önceden hepiyi üzerinden 2 adet yurtdışı seyahat sağlık sigortası yaptırdım, bugün kontrol ettiğimde her iki poliçede de QR kodu mevcut ve arama yaptığımda poliçeye ait bilgiler, acenteye ait bilgiler, sigortaliya ait bilgiler çıkmaktadır, bilginize.

ayrıca bu poliçelerden birini kullanarak yurtdışı seyahati gerçekleştirdim, poliçenin giriş çıkıştan sonra sonlandığını biliyorum, ne kadar işe yarar bir sigorta emin değilim fakat en azından vize alırken bir sorun yaşamadım.

Yurtdışı Seyahat Sigortası 31 Euro Yerine 5 Euro! (Bugüne Özel)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anaksimenes35 -- 23 Ekim 2024; 21:17:28 >

• -Columbia- kullanıcısına yanıt

red alır tabi, bilgi notunda erasmusa gidenleri kapsamadığı eşşek kadar yazılmış. Yurtdışında 180 gün içinde 90 günden fazla kalacaklara uygun bir sigorta değil, turist sigortası bu.

Eğitim için gidenler farklı sigorta yaptırıyor, böylece red almıyor.

• Nasıl kaçrdık kampanya bitmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.