Şimdi Ara

Yurtdışı sitlerinden iphone 4 s almak!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün bir sitede iphone 4 s'i incelerken yardım mesajı gönderdim. Hemen cevap verdiler, işte fiyat listesi falan:

Apple iPhone 4S 64Gb - 520 USD $
    Apple iPhone 4S 32Gb - 500 USD $
    Apple iPhone 4S 16Gb - 450 USD $

şeklinde. Ben de tabi şaşırdım kendi sitesinde bile kasımda gelecek diyor ve fiyatı 600 dolardan fazla. Tabi ben adres falan isteyince verdiydim, ne bileyim adam birkaç saat sonra adresine gönderdim diye bir mesaj attı. baktım adıma gönderilmiş iphone 4s 16 gb black var euro cargo diye bir şirketten.
    sonra bu kargo şirketinden bir mail geldi Londra'daymış, western union ile para göndermem gerektiğini söyledi 3 gün içinde. ondan sonra telefon gelecekmiş herhalde. ingilizcem pek iyi olmadığı için ancak çeviri siteleri ile anlaştık. sim kilitsiz sorunsuz sıfır kutusunda falan diyor satan çocuk. bu gittigidiyor. com gibi sistem varmış, ben telefonu alıp kargoyu onaylayınca para adamın hesabına geçiyormuş ama ben gene de pek güvenemedim. nasıl oluyor da kendi sitesinden bile ucuza satabiliyorlar.
    bir el atıp da beni aydınlatsanız nasıl sevinirim :)

• Pek ihtimal vermiyorum ama hadi bu fiyatlara aldın diyelim. O telefon kargoyla geldiği sürece gümrükte patlar buda çok büyük risk.
  • Hiç boşuna para falan göndermeyin derim çünkü adamın davranışları hiç güvence vermiyor.
    Etrafta dolandırıcılar kaynıyorken sonunun ne olucağı belli bir işe girmeyin derim
  • Tahminimce bir dolandiriciya denk gelmissin. o fiyattan satilmasi su an icin cok zor. Kutunun icerisinden telefon yerine kalas cikmasi buyuk ihtimal. Parana yazik edersin.
  • inş para göndermemissindir yoksa yazık oldu paralara
  • ben de pek güvenemedim de arkadaşlar daha tecrübeli olarak sizlere danışayım dedim. zaten para göndermeyi düşünmüyorum da siz ne tavsiye edersiniz. iphone almak istiyorum. 4 s almak için hangi yolu izlemeliyim?
    ya da bu bizim gsm şirketlerinin düzenledikleri kampanyaların birinden iphone 4 mü alayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyhusrev

Arkadaşlar bugün bir sitede iphone 4 s'i incelerken yardım mesajı gönderdim. Hemen cevap verdiler, işte fiyat listesi falan:

Apple iPhone 4S 64Gb - 520 USD $
    Apple iPhone 4S 32Gb - 500 USD $
    Apple iPhone 4S 16Gb - 450 USD $

şeklinde. Ben de tabi şaşırdım kendi sitesinde bile kasımda gelecek diyor ve fiyatı 600 dolardan fazla. Tabi ben adres falan isteyince verdiydim, ne bileyim adam birkaç saat sonra adresine gönderdim diye bir mesaj attı. baktım adıma gönderilmiş iphone 4s 16 gb black var euro cargo diye bir şirketten.
    sonra bu kargo şirketinden bir mail geldi Londra'daymış, western union ile para göndermem gerektiğini söyledi 3 gün içinde. ondan sonra telefon gelecekmiş herhalde. ingilizcem pek iyi olmadığı için ancak çeviri siteleri ile anlaştık. sim kilitsiz sorunsuz sıfır kutusunda falan diyor satan çocuk. bu gittigidiyor. com gibi sistem varmış, ben telefonu alıp kargoyu onaylayınca para adamın hesabına geçiyormuş ama ben gene de pek güvenemedim. nasıl oluyor da kendi sitesinden bile ucuza satabiliyorlar.
    bir el atıp da beni aydınlatsanız nasıl sevinirim :)

fazla söze gerek var mı

• Kesinlikle dolandırıcı, parana yazık olur.
  • güvenme o sitelere.. Kilitsiz Iphone 4S 16 gb fiyatı 649$ + KDV olacak. Yani yaklaşık 700$ malolcak. 1 bucuk ay sonra amerikadan tr ye arkadaşım gidecek.. isteyenlere onunla Iphone 4S gönderebilirim
  • bence operatörlerin yaptıgı kampanyadan almak en mantıklısı eger vodafone iphone 4 yaptıgı kampanyaya devam ederse kesinlikle cok ucuz olur gene tavsiye ederim. hem 2 yıl garantili olur kafan rahat olur bekle biraz daha acele etme.ülkemize gediginde acele edersin
  • cevaplar için gerçekten çok teşekkür ederim. zaman ayırdınız. inşallah biraz daha bekleyelim diyorum.
  • Alibaba sitesindeki dolandırıcılık olayının aynısı. Western Union tarzı para gönderme şirketleriyle çalışıyorlar. Kimse sizden onay almadan, alıp almayacağınızı öğrenmeden 700$'lık cihazı hop diye kargoya vermez. Sakın kanmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cholonya -- 22 Ekim 2011; 1:19:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.