Bildirim
+++++ Yurtdışı ücretsiz kargolu uygun fiyatlı ürün paylaşımı (13. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aliexpress.comUS $2.28 |1pcs free shipping Dock Charger(Base Dock Charger )support IOS 8 for iPhone 5 /iphone 5S iTouch 5 Black/white-in Mobile Phone Chargers from Cellphones & Telecommunications on AliExpresshttp://www.aliexpress.com/item/1pcs-free-shipping-Dock-Charger-Base-Dock-Charger-support-IOS-7-for-iPhone-5-iphone-5S/1185790287.html
İphone 5/5s İpod Touch 5 dock 2.9$
-
anladım hocam araştırayım bakayım şarjlı pil olanlarında varsa ondan almak lazım. -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNorth -- 29 Nisan 2014; 13:32:54 > -
eyw 40 liram boşa gidecekti saolun iptal ettim kurtuldum -
Teşekkür ederim alacaktım ancak aliexpresste paypol yokmuş :( -
Beyler full hd görüntü aktarabilen hdmi önerisi olan var mı? -
Kartimizdan parayi cekerken Tl karsiligini mi cekiyorlar? Yoksa $ olarak mi cekiyorlar?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: nyyankees
Teşekkür ederim alacaktım ancak aliexpresste paypol yokmuş :(
Tek alışveriş yapmadığım site...
Aliekspress...
PAYPAL ne zaman gelir, o zaman aliekspress e akarız :) -
quote:
Orijinalden alıntı: cehili
Kartimizdan parayi cekerken Tl karsiligini mi cekiyorlar? Yoksa $ olarak mi cekiyorlar?
Tl olarak çekiliyor. Zaten paypal onay isterken tl cinsinden değeri gösteriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: PeleriNx
quote:
Paypal kullanmazsak direk kredi kartimizla odersek ne oluyor?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ju3x
quote:
Orijinalden alıntı: nyyankees
Teşekkür ederim alacaktım ancak aliexpresste paypol yokmuş :(
Tek alışveriş yapmadığım site...
Aliekspress...
PAYPAL ne zaman gelir, o zaman aliekspress e akarız :)
Aliexpress oldukça güvenilirdir. Buradan toplu satış da yapılıyor, adamlar bir kerede 300 oarça mal alıyorlar. Bizim aldığımız ne ki, 5 10 dolar.
quote:
quote:
quote:
Tabi, kullanabilirsiniz. Genellikle ödemeleri paypalle yapıyorum. Amazon ve aliexpress'de paypal olmadığı için mecburen kredi kartıyla. Zaten yukarıda da belirttiğim gibi güvenilir sitelerde sorun olmuyor. Neden paypal derseniz, olmaz da ileride problem yaşarsam ben değil paypal uğraşır yerime.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çoğu kişi garantici.
Aslında EnPara %20 iadesi de verdi bu siteye.
Güvensiz demek aslında biraz çelişki.
Ama illla daha sağlam bi güvence istiyor insan.
Yoksa çok alışveriş yapılan bi site.
Ve şikayet ve dönüşleri de hızlı diye biliyorum.
Para iade sorunu yaşıyanda az.
Ama yinede Paypal güveni başka :) -
Hatta bir keresinde bisiklet kaskı almıştım. Kaskın alt köşesi kırık geldi. Siteye mesaj attım resimle, çok ilgilenmediler. Ben de paypale resimle yolladım, durumu anlattım. Ertesi gün para kredi kartıma aynı şekilde iade edildi, kask da bende kaldı.
quote:
Orijinalden alıntı: Ju3x
Çoğu kişi garantici.
Aslında EnPara %20 iadesi de verdi bu siteye.
Güvensiz demek aslında biraz çelişki.
Ama illla daha sağlam bi güvence istiyor insan.
Yoksa çok alışveriş yapılan bi site.
Ve şikayet ve dönüşleri de hızlı diye biliyorum.
Para iade sorunu yaşıyanda az.
Ama yinede Paypal güveni başka :)
Haklısınız, bence yakın zamanda anlaşacaklar zaten paypalle. Satışları ikiye katlarlar.
quote:
quote:
quote:
quote:
Tabi, kullanabilirsiniz. Genellikle ödemeleri paypalle yapıyorum. Amazon ve aliexpress'de paypal olmadığı için mecburen kredi kartıyla. Zaten yukarıda da belirttiğim gibi güvenilir sitelerde sorun olmuyor. Neden paypal derseniz, olmaz da ileride problem yaşarsam ben değil paypal uğraşır yerime.
Paypal guncel kur uzerinden mi ceviriyor? Yoksa sabit bi kuru var mi?
Odemeyi kredi kartimizla yaptigimizda diyelim 80$ birsey aldik 2,12den 170 lira mi cekilecek karttan?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: atomcu
http://www.aliexpress.com/item/1pcs-free-shipping-Dock-Charger-Base-Dock-Charger-support-IOS-7-for-iPhone-5-iphone-5S/1185790287.html
İphone 5/5s İpod Touch 5 dock 2.9$
Hocam bunu kullanıyor musunuz? Ben de böyle bir şey almayı düşünüyordum ama bataryaya zarar verir mi diye içimden geçmiyor değil.
Anlayan, kullanan biri varsa bu bataryaya zarar verir mi acaba?
-
www.aliexpress.comPage Not Found - Aliexpress.comhttp://www.aliexpress.com/item/Universal-Belkin-F8J070-Dual-USB-Car-Charger-With-Micro-USB-Data-Cable-For-Samsung-Sony-HTC/1740724030.html#magnet-ads
ENPARA ile aldık, hayırlısı bakalım umarım gönderirler :)
Paypal daha garanti tabiki ama maalesef aliexpress' te şimdilik yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nyyankees -- 29 Nisan 2014; 14:25:19 >
-
Aliexpress'ten toplamda 5000$ dan fazla alışverişim olmuştur..Daha tek kuruş param kalmadı..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X