Şimdi Ara

+++++ Yurtdışı ücretsiz kargolu uygun fiyatlı ürün paylaşımı (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54.219
Cevap
1.388
Favori
2.594.144
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheNorth

Ofisin bahçesine eklem için bunları aldım bende..Gelsin dikeyim sonucu paylaşırım
    http://www.aliexpress.com/item/THIS-ORDER-INCLUDE-9-PACKS-EACH-COLOR-50-SEEDS-CHINESE-ROSE-SEEDS-Rainbow-Pink-Black/587071657.html
    http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-500-PCS-Beautiful-Flower-Rainbow-rose-seed-Rose-Seeds/770672920.html

+++++ Yurtdışı ücretsiz kargolu uygun fiyatlı ürün paylaşımı

DİKKAT!! Çiçek tohumlarını ararken genetiğin değiştirilmiş gıdalar buldum.Mavi çilek,Küp karpuz gibi..Bunları alıp yemek sağlığınızı bozabilir tavsiye etmem..

Aliexpress hakkında sorusu olana yardımcı olurum.Yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum 125'ten fazla siparişim var

bu arada gül hangi mevsim dikiliyor eğer bu tohumlar tutarsa hanıma müthiş bir sürpriz yaparım yeni bahçeli bir yer aldık gerçi henüz bahçeyle alakalı bir şey yapamadık ama takipteyiz seni kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: volkan_aysen

yıllık 5 kota hıkaye falan degıl. Ben gecen yıl 5 kez yurtdısından alısverıs yaptım, sonuncusunda gumruk memuru bu 5. alısverısın olmuş bır kez daha alırsan aynen geri gıder urunun demıstı. TAkıp edıyorlar yanı, bılgınız olsun. Ama tabı yınede sız bılırsınız..

Benim 2013 de rahat 50 tane alisverisim olmustur ufak seyler telefon kilifi batarya kablo en son 4 tane batarya aldim kargoya verildi ama gelmedi bende parami geri aldim suan bi bataryada yolda 10 gün oldu alali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeleriNx

quote:

Orijinalden alıntı: cehili

quote:

quote:

quote:

quote:

Kartimizdan parayi cekerken Tl karsiligini mi cekiyorlar? Yoksa $ olarak mi cekiyorlar?

Tl olarak çekiliyor. Zaten paypal onay isterken tl cinsinden değeri gösteriyor.

Paypal kullanmazsak direk kredi kartimizla odersek ne oluyor?

Tabi, kullanabilirsiniz. Genellikle ödemeleri paypalle yapıyorum. Amazon ve aliexpress'de paypal olmadığı için mecburen kredi kartıyla. Zaten yukarıda da belirttiğim gibi güvenilir sitelerde sorun olmuyor. Neden paypal derseniz, olmaz da ileride problem yaşarsam ben değil paypal uğraşır yerime.

Paypal guncel kur uzerinden mi ceviriyor? Yoksa sabit bi kuru var mi?
    Odemeyi kredi kartimizla yaptigimizda diyelim 80$ birsey aldik 2,12den 170 lira mi cekilecek karttan?

Paypal az miktar komisyonla çeviriyor. Karı da buradan zaten. Yani çok hissedeceğiniz bir rakam değil. Normal kredi kartından çektirmek konusuna da çok hakim değilim, üzerine komisyon ekliyorlar mı hatırlamıyorum maalesef.

Bu arada eğer kredi kartıyla alacaksanız ve siteye de güvenemezseniz bankanızın internet sitesinden sanal kart oluşturabilirsiniz. Limiti sadece alacağınız ürünün bedeli kadar belirlersiniz, kaç gün geçerli olacağını ayarlarsınız. Kendine ait bir kart numarası olur. Böylece elinizdeki kart numarasını da paylaşmamış olursunuz.

Peki hocam bu tek kullanımlık sanal kartta para kalırsa onu tekrar hesaba aktarabiliyor muyuz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• pc'yi tv'ye bağlamak için hdmi kablo arıyorum. Buralarda 20'den aşağıya yok ucuza bulursam alırım.
  • bulduğum ilginç ürünler
    kalemle çizdiğimiz yere giden tank

motorlu kağıttan uçak yapmak için set

küp şeklinde içecek soğutmak için taşlar buz yerine
    aliexpress.com
    US $4.3 |9pcs/set,Whisky stones with velvet bag whiskey rock stone Great gift Freeshipping+Wholesale on AliExpress
    http://www.aliexpress.com/item/9pcs-set-Whisky-stones-with-velvet-bag-whiskey-rock-stone-Great-gift-Freeshipping-Wholesale/627538327.html

• daha önce 2 alışverim oldu aliexpresten sorunsuz şekilde şimdi aynı siteden piknik ve uzun yolda kullanmak için çakmaktan çalışan 220 V dönüştürücü alacağım ama hiç bilgim yok bu aletler hakkında şöyle bir şey buldum işe yaramı?

• Konu güzel aga.
  • Arkadaslar
    Bu konu
    Ucuz Urunlerin
    Paylasimi.
    Zatem
    Paypal vs icin
    Konu var.
    Bu sekilde
    Faydali olmaz
    Bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: yufat

daha önce 2 alışverim oldu aliexpresten sorunsuz şekilde şimdi aynı siteden piknik ve uzun yolda kullanmak için çakmaktan çalışan 220 V dönüştürücü alacağım ama hiç bilgim yok bu aletler hakkında şöyle bir şey buldum işe yaramı?

http://www.aliexpress.com/item/1pcs12V-DC-to-AC-220V-Car-Auto-Power-Inverter-Converter-Adapter-Adaptor-200W-USB-Wholesale-Dropshipping/742635063.html

İlginç

• atomcu kullanıcısına yanıt
    evet gercekten güzel ve ilginç bir urun bayadır arastırıyorum piknik, kamp, avcılık , uzun yol yapanlar için çok kullanışlı ürünlermiş ama 2 türü var bunların biri direk aküden güç alıyor diğeride linkini paylaştığım gibi çakmaktan. çakmak daha kullanışlı gibi geldi. türkiye fiyatları ile arasında uçurum var
  • quote:

Orijinalden alıntı: atomcu

quote:

Orijinalden alıntı: yufat

daha önce 2 alışverim oldu aliexpresten sorunsuz şekilde şimdi aynı siteden piknik ve uzun yolda kullanmak için çakmaktan çalışan 220 V dönüştürücü alacağım ama hiç bilgim yok bu aletler hakkında şöyle bir şey buldum işe yaramı?

http://www.aliexpress.com/item/1pcs12V-DC-to-AC-220V-Car-Auto-Power-Inverter-Converter-Adapter-Adaptor-200W-USB-Wholesale-Dropshipping/742635063.html

İlginç

Vakti zamaninda trust markasini saniyorum 70 tl ye almistim. Vay bee

• quote:

Orijinalden alıntı: issizmuhendis

kumandalı , powerlı 5 metre dış mekan Led 23 DOLAR

http://www.ebay.com/itm/5M-SMD-RGB-5050-Waterproof-Strip-light-300-LED-44-Key-IR-Remote-12V-5A-power-/261426184441?pt=US_Car_Lighting&hash=item3cde3700f9

Bundan ne farki var ki...

• Bu nasil

• Sizin gönderdiğiniz üründe toplam 150 Led var , benimkinde 300 led var. Kumanda 24 programlı , benimkinde 44 programlı. Yani aynı paraya 2 kat fazla ledlisini alıyorsunuz tercih sizin :)
  • Bulunsun. Yararli konu

• quote:

Orijinalden alıntı: issizmuhendis

Sizin gönderdiğiniz üründe toplam 150 Led var , benimkinde 300 led var. Kumanda 24 programlı , benimkinde 44 programlı. Yani aynı paraya 2 kat fazla ledlisini alıyorsunuz tercih sizin :)

Bilgilendim dostum saol.

• ffmmyy F kullanıcısına yanıt
    Bir arkadaş aliexpress ten saat getirtmişti 2 kez. Bir sorun olmamıştı. İlk gönderdiğiniz linki şuan satın alıyorum isterseniz bekleyin gelince yazayım :)
  • Arkadaşlar cep telefonunu tv ye baglamak için mini usb~hdmi dönüştürücü var mı şöyle uygun olanından,şimdiden sağolun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meohamza -- 29 Nisan 2014; 23:33:26 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.