Şimdi Ara

+++++ Yurtdışı ücretsiz kargolu uygun fiyatlı ürün paylaşımı (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54.219
Cevap
1.388
Favori
2.594.561
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende almayı düşündüm çok güzel saat :)) siz alın bi sonra ss gönderirseniz buradaki herkes için iyi olur çünkü saat hem ucuz hemde güzel :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: murty_

14,25 dolarlık bir siparişim olmuştu. Takip numaram da yok ne yapabilirim. Fikri olan ?
     +++++ Yurtdışı ücretsiz kargolu uygun fiyatlı ürün paylaşımı

hangi site göremedim ama , fiyat düşük olduğundan gelir bir şekilde, tek fark takip edememen

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=89042484

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliexpress.com
    US $0.28 |High Power E27 B22 Led Bulb 5730SMD 3W 5W 7W 9W 10W 12W 15W 20W 30W LED Lamp,110V 220V Light Bulb For Home Led Spotlight Lamps-in LED Bulbs & Tubes from Lights & Lighting on AliExpress
    http://www.aliexpress.com/item/Quality-Assurance-E27-B22-Light-Bulb-5W-9W-7W-10W-12W-15W-LED-Bulb-Lamp-220V/1459878492.html

led ampül

led ampül

512 GB flashdisk

• Bu Ali expressteki ürünler orjinalmi ? Fiyatlar amazondan daha ucuz ayrıca ücretsiz kargo
  • berkmert737 B kullanıcısına yanıt
    Bu ürünler 512 gb değil , daha önce alan oldu sahte çıktı .. Dikkatli olun kimse bu fiyata bu ürünleri vermez çinliler bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Ofisin bahçesine eklem için bunları aldım bende..Gelsin dikeyim sonucu paylaşırım
    http://www.aliexpress.com/item/THIS-ORDER-INCLUDE-9-PACKS-EACH-COLOR-50-SEEDS-CHINESE-ROSE-SEEDS-Rainbow-Pink-Black/587071657.html
    http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-500-PCS-Beautiful-Flower-Rainbow-rose-seed-Rose-Seeds/770672920.html

DİKKAT!! Çiçek tohumlarını ararken genetiğin değiştirilmiş gıdalar buldum.Mavi çilek,Küp karpuz gibi..Bunları alıp yemek sağlığınızı bozabilir tavsiye etmem..

Aliexpress hakkında sorusu olana yardımcı olurum.Yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum 125'ten fazla siparişim var

bu arada gül hangi mevsim dikiliyor eğer bu tohumlar tutarsa hanıma müthiş bir sürpriz yaparım yeni bahçeli bir yer aldık gerçi henüz bahçeyle alakalı bir şey yapamadık ama takipteyiz seni kardeş

Hocam bundan bende siparis verdim ziraat muhendisligi 3 sinif ogrencisiyim 2 profosore sordum ikiside boyle bisey mumkun degil dedi birisi bu konularda arastirma yapan bir adam bana sorsaniz bencede olmaz ama aldim gene bakalim artik hayirlisi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinkp54 -- 30 Nisan 2014; 0:18:16 >

• gokkusagi-gul-yapimi

Bu muhteşem gülleri yapabilmek için ilk olarak en az üç bardak olmak üzere suya ve renkli gıda boyalarına ihtiyacımız var. Eğer malzemeler mevcut ise işimiz oldukça kolay. İlk olarak her bardak suya farklı olacak şekilde gıda boyasını koymalısınız. Bu aşamada gıda boyasının miktarını belirlemek size kalıyor. Ne kadar yoğun bir renk istiyorsanız boyayı o kadar koyuyorsunuz. Gül için tercihiniz beyaz olursa daha iyi verim alabilirsiniz. Tek yapmanız gereken bir adet beyaz gülün sapını kısaltıp 3 parçaya bölmeniz ve gıda boyası koyduğunuz bardaklara her parça bir bardağa denk gelecek şekilde koymalısınız. Bu aşamada gül sapının üst kısmını kırmamaya dikkat edin.

Gülünüz renkli suyu emip, renklere boyana kadar beklemelisiniz. Aynı işlemi birkaç güle daha uygulayarak harika bir buket hazırlayabilirsiniz. İyi eğlenceler…

www.jeyyu.com
    Gökkuşağı güller ile evinize baharı getirin! - Dekorasyon - JEYYU
    http://www.jeyyu.com/2014/04/gokkusagi-guller-ile-evinize-bahari-getirin.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Ferhat -- 30 Nisan 2014; 0:32:59 >

• O kabloda bi nane vardır

• fazla bilinmeyen bir siteyi de eklemek isterim.www.banggood.com 15 20 siparişim oldu. aralarında ulaşmayanın parasını 2 günde iade ettiler. eksik bir pil gönderdiler. binbir özür ve kupon ile pili tekrar gönderdiler istemememe rağmen. aliexpress i de seviyorum çünkü takipli seçeneği var. ebayda illa ki iletişime geçmek gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetin_50

yurtdışından zippo getirtmek istiyorum bulabilirmiyim orjinal zippo ??

dx.com dan alabilirsin ben iki tane almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhatdh

gokkusagi-gul-yapimi

Bu muhteşem gülleri yapabilmek için ilk olarak en az üç bardak olmak üzere suya ve renkli gıda boyalarına ihtiyacımız var. Eğer malzemeler mevcut ise işimiz oldukça kolay. İlk olarak her bardak suya farklı olacak şekilde gıda boyasını koymalısınız. Bu aşamada gıda boyasının miktarını belirlemek size kalıyor. Ne kadar yoğun bir renk istiyorsanız boyayı o kadar koyuyorsunuz. Gül için tercihiniz beyaz olursa daha iyi verim alabilirsiniz. Tek yapmanız gereken bir adet beyaz gülün sapını kısaltıp 3 parçaya bölmeniz ve gıda boyası koyduğunuz bardaklara her parça bir bardağa denk gelecek şekilde koymalısınız. Bu aşamada gül sapının üst kısmını kırmamaya dikkat edin.

Gülünüz renkli suyu emip, renklere boyana kadar beklemelisiniz. Aynı işlemi birkaç güle daha uygulayarak harika bir buket hazırlayabilirsiniz. İyi eğlenceler…

Bu sekilde yontemlerle yapabilirsin hemde cok daha farkli bitkiler icin akil almayacak seyler yapilabilir fakat tohum asamasinda tohuma bu genetik bilgiyi asilamak imkansiz cicek rengi ph ve renk pigmentleri ile belirleniyor bu bilgilerde cekirdekte dna da sakli vaziyette mesele bunu dna ya islemek

• quote:

Orijinalden alıntı: sahinkp54

quote:

Orijinalden alıntı: ferhatdh

gokkusagi-gul-yapimi

Bu sekilde yontemlerle yapabilirsin hemde cok daha farkli bitkiler icin akil almayacak seyler yapilabilir fakat tohum asamasinda tohuma bu genetik bilgiyi asilamak imkansiz cicek rengi ph ve renk pigmentleri ile belirleniyor bu bilgilerde cekirdekte dna da sakli vaziyette mesele bunu dna ya islemek

Bu yapılsa bile her bir yaprağa ayrı bir renk vermek gıda boyasına koyularak insan elinin yapacağı bir şey değil diye düşünüyorum

• Arkadaşlar ebaydan dürbün almak istiyorum fiyatı 300 tl civarı tutuyor. sipariş versem gümrüğe takılırmıyım. farzedelim ki takıldım daha sonra nasıl bir yasal süreç başlar bilen var mı.
  • Daha önce 10larca defa ürün aldım ebaydan. Genelde 100 dolar altı elektronik olmayan ürünlerdi(araba ve motosiklet parçası) Öğrendiğim kadarıyla büyük boyuttaki ürünler 10 dolar bile olsa takılma riski var. Gümrük memurunun önünde bi google açık , ürünün üstünde ne gördüyse yazıp fiyatına bakıyor ve bir değer biçiyor 100 dolar altı üstü diyerek. Diyelim ki 100 dolar üstü dedi ürün için ve vergi ödenecek dedi. Ürüne BELİRLEDİĞİ fiyat üzerinden %20 vergilendirme yapılıyor. ÖTV vs vs tabi olan bir ürün değilse (telefon,mp3 çalar olanlar ötv ye tabi.) Gümrüğe takıldığıyla ilgili bir zarf geliyor ptt den. Bu şekilde haberdar oluyorsun. Eğer gümrüğe takılma riski olan ürünleriniz varsa kesinlikle özel kargo firmaları ile getirtmeyiniz çünkü gümrüğe takıldığı için sizden gümrük depo parası istiyorlar. Bu yüzden herzaman ulusal postayı kullanın (ptt gibi) Ürünün işlemleri için şehrinizdeki bir ptt ye yönlendiriliyorsunuz sizin denetiminde açılıyor ve kontrolden geçiriliyor vergisini ödeyip alıyorsunuz. Şansınızı denemek istiyorsanız bir kaç ipucu vereyim
    1- ulusal posta kullanın
    2- satıcıyla iletişime geçip ürünün kutusu üzerine hurda yazdırın veya hediye olarak yollatın ve kesinlikle faturayı KARGO DAHİL 100 dolar altı kessin.
    3- Gümrüklerin yoğun olduğu zamanlara denk getirin. Yılbaşı gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkmert737

http://www.aliexpress.com/item/U-disk-1pcs-selling-the-64GB-USB3-0-flash-drive-cheap-128G-256G-Mini-512-USB/1676951833.html

512 GB flash

KESİNLİKLE SAHTE,

Ofiste 20 kişi toplanıp aldık bide laptopa takıyoruz 499GB gösteriı ama gerçekte 8GB :) içine 100gb yapıştırıyorsunuz, sanki alıyormuş gibi bir gün kopyalıyo gibi yapıyor ama sonuçta hep silip silip üstüne yazıyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: ffmmyy

Bu ürünler 512 gb değil , daha önce alan oldu sahte çıktı .. Dikkatli olun kimse bu fiyata bu ürünleri vermez çinliler bile

ben daha önce 128 GB aldım, tam tamına 128 GB biraz yavaş ama dolu dolu kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasintekgoz

quote:

Orijinalden alıntı: berkmert737

http://www.aliexpress.com/item/U-disk-1pcs-selling-the-64GB-USB3-0-flash-drive-cheap-128G-256G-Mini-512-USB/1676951833.html

512 GB flash

KESİNLİKLE SAHTE,

Ofiste 20 kişi toplanıp aldık bide laptopa takıyoruz 499GB gösteriı ama gerçekte 8GB :) içine 100gb yapıştırıyorsunuz, sanki alıyormuş gibi bir gün kopyalıyo gibi yapıyor ama sonuçta hep silip silip üstüne yazıyormuş

bu satıcıdan değil ama başka bir satıcıdan 128 liğini kullanıyorum, tamam tamamını hi doldurmaya vaktim olmadı ama en az 30 GB ı dolu şu an, herhangi bir sıkıntı yok.

ama 30 dan sonra birşey olur mu onu denemem lazım

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.