Şimdi Ara

+++++ Yurtdışı ücretsiz kargolu uygun fiyatlı ürün paylaşımı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54.219
Cevap
1.388
Favori
2.594.143
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Usb 2.0 20 metre uzatma kablosu lazim.webcam icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetin_50

yurtdışından zippo getirtmek istiyorum bulabilirmiyim orjinal zippo ??

Amazonda var hocam ama denemedim hic

• Arkadaşlar, ebay'den ilk defa alışveriş yaptım da, 2 liralık bir şey aldım, sanal kartla ödedim. Dönemiçi işlemlerde hem bu alışveriş hem de paypal masrafı gözüküyor. Yani hem PAYPAL FASHIONIS4U diyor (heralde FASHIONIS4U satıcının rumuzu), onun altında da PAYPAL diye ayrı bir masraf görünüyor. Neyin nesidir bu ikinci çekim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahbap

Arkadaşlar, ebay'den ilk defa alışveriş yaptım da, 2 liralık bir şey aldım, sanal kartla ödedim. Dönemiçi işlemlerde hem bu alışveriş hem de paypal masrafı gözüküyor. Yani hem PAYPAL FASHIONIS4U diyor (heralde FASHIONIS4U satıcının rumuzu), onun altında da PAYPAL diye ayrı bir masraf görünüyor. Neyin nesidir bu ikinci çekim?

Miktarı küçükse kartı denemek için çekilen rakam. Tekrar iade ediliyor diye biliyorum.

• nyyankees kullanıcısına yanıt
    İlk linktekini alın derim.En azından 2 feedback var
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Ofisin bahçesine eklem için bunları aldım bende..Gelsin dikeyim sonucu paylaşırım
    http://www.aliexpress.com/item/THIS-ORDER-INCLUDE-9-PACKS-EACH-COLOR-50-SEEDS-CHINESE-ROSE-SEEDS-Rainbow-Pink-Black/587071657.html
    http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-500-PCS-Beautiful-Flower-Rainbow-rose-seed-Rose-Seeds/770672920.html

+++++ Yurtdışı ücretsiz kargolu uygun fiyatlı ürün paylaşımı

DİKKAT!! Çiçek tohumlarını ararken genetiğin değiştirilmiş gıdalar buldum.Mavi çilek,Küp karpuz gibi..Bunları alıp yemek sağlığınızı bozabilir tavsiye etmem..

Aliexpress hakkında sorusu olana yardımcı olurum.Yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum 125'ten fazla siparişim var

böyle rengarenk olma ihtimalininin olamayacağını düşünerekten sabırsızlıkla resimleri bekliyorum.
    tek renkleri deneyen varmı arkadaşlar?

• Arkadaşlar konu süper bugun ilk olarak ebaydan siparişimi verdim bakalım 35 40 günde gelir dedi satıcı

orjinal zippo çakmak ve yeşil lazer almak istiyorum alan kullanan memnun olan arkadaşlarım varsa satıcıların linklerini verebilir mi?
  • TheNorth kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşünmüştüm. teşekkürler
  • xapex kullanıcısına yanıt
    Valla satıcnın 5760 Feedback'i var..Alanlar memnun gibi..
    bakalım gelsin görelim nasıl birşeyler çıkacak ortaya

Şöyle fotoğraflar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNorth -- 29 Nisan 2014; 13:01:28 >

• nyyankees kullanıcısına yanıt

Şuna bakın isterseniz. Bi Türk almış Feedback i

quote:

Eyvallah bro AAA+++
    ,

• Ebaydan dün aldığım ürünler kargoya verilmiş Saat ve kargo toplayıcı aldığım adam takip numaralarınıda göndermiş umarım en kısa zamanda gelir
  • duyal D kullanıcısına yanıt
    Yesil lazer almistim 5 dolara. Guzel ama iki gun sonra kenara atiliyor. Baya parlak uzaga gidiyor cizgisi gozukuyor ama pili de cok cabuk bitiyor. Pil azaldimmi parlaklik azaliyor hemen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 2 veya 3 kullanıp ve spor yapanlar için .. 4,5 dolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narki -- 29 Nisan 2014; 13:14:25 >
  • kulaklık çıkışı çoğaltıcı arıyorum. bulabilir miyim?

• Araba şarj aleti ve powerbank önerisi olan var mı? F/p olursa iyi olur.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.