Şimdi Ara

+++++ Yurtdışı ücretsiz kargolu uygun fiyatlı ürün paylaşımı (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54.219
Cevap
1.387
Favori
2.594.845
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bu var ancak aksiyona hiç gerek yok bence burda da hemen hemen aynı fiyata..

Ben bundan sipariş verdim.. Spigenin ön koruma olmaması büyük eski benim için. 3 katmanlı olması çok hoşuma gitti. Normal zamanlarda arka kapağı takarsın. Duruma göre arka ikinci kapağı ve ön kapağı takarsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senged -- 17 Mayıs 2014; 20:24:50 >

•  +++++ Yurtdışı ücretsiz kargolu uygun fiyatlı ürün paylaşımı

Forumda çokça moto g alanlar olduğunu düşünerek bu kapağı veya satıcının ürünlerini alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bireysel.emeklilik -- 17 Mayıs 2014; 21:25:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: subaşı

ekstra bir önlem aldınızmı yoksa şans eserimi geldi?

yok kardeşim yaa hiçbir önlem almadım zaten kargosu bayaa uzun sürdü 50 günde felan geldi isveç kargosuyla çalışıyorlar oda çok uzun sürede getiriyor bizimkini sar sağlim getirdiler sadece gümrükde açmışlar foto felan çekmişler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: gncali

bu kılıf nasıl gelir mi türkiyeyehttp://www.ebay.com/itm/For-LG-G2-New-Nillkin-Fresh-PU-Leather-Flip-Cover-Quick-Window-Case-D802-S-View-/131099928614?pt=AU_MobilePhoneAccessories&var=&hash=item1e862a2826

Gelir dostum.worldwide ürün.

• eyvallah peki bu gelir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Averell Dalton -- 17 Mayıs 2014; 23:50:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gncali

eyvallah peki bu gelir mihttp://www.aliexpress.com/item/SPIGEN-SGP-Slim-Armor-Case-for-LG-Optimus-G2-D802-Case-For-LG-G2-Hybrid-Neo/1820864831.html

Girdigin sayfada Shipping Cost: Free Shipping
    Yaziyorsa aborjinlere bile gider ürünler sen yeter ki parasini ver.

• bu ne demek oluyor gelmeyecek mi sipariş ?
     +++++ Yurtdışı ücretsiz kargolu uygun fiyatlı ürün paylaşımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Averell Dalton -- 18 Mayıs 2014; 12:12:24 >
  • 2 gün bilmem kaç saat yazıyor ya sonda, o belirtilen süre içinde satıcı ürünü kargoya vermezse sipariş iptal olacak demek

• Linkte ki ürünü aldım, yaklaşık 15 gün içerisinde geldi.
    Ürünün çalışmasında bir sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: DurduAslan

Linkte ki ürünü aldım, yaklaşık 15 gün içerisinde geldi.

http://www.aliexpress.com/item/3Colors-Car-Kit-MP3-Mucsic-Player-Wireless-FM-Transmitter-Radio-Modulator-With-USB-SD-MMC-Remote/1776497811.html

cızırtı var mı hocam sesi yükseltince

• quote:

Orijinalden alıntı: ercinoyman

quote:

http://www.aliexpress.com/item/3Colors-Car-Kit-MP3-Mucsic-Player-Wireless-FM-Transmitter-Radio-Modulator-With-USB-SD-MMC-Remote/1776497811.html

cızırtı var mı hocam sesi yükseltince

Evet cızırtı oluyor sesi yükseltince ama İstanbul da frekans çakışmasındandır diye düşünüyorum.

• gelir de o fiyat cok... 5 6 dolara muhtemelen bulabilirsin ama kapakli kilif kesinlikle tavsiye etmem... ilk aldigimda kapakli aldim 1 haftada biktim kapaktan... etrafimdaki herkes de bikti...
  • quote:

Aynısını bende aldım sd kart taktım ama parçaları kendisi değiştirmiyor ele eğiştirmek zorunda kalıyorum.

• voodoo child kullanıcısına yanıt
    neden ?
  • takip
  • koruma acisindan koruyor da her telefon calisinda, acista kapagi kenara kaldirma o kadar amelelik ki belli sure sonra insan neden aldim bu kilifi ya diyor... konusurken kenarda sallaniyor, arkasina gecince yine miknatis sensoru devreye geciyor bazen hold'a geciyordu...( sanirim ondandi, cunku baska zaman olmadi ).. konusurken de kapatin kenarda sacma sekilde sallanmasi cabasi... kisaca sadece arka kapak seklinde olanlari tavsiye ederim....

ps: 3 kisi lg g2 bu kapakli kilifla aldik, 3 umuz de 1. hafta sonunda cikardik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 18 Mayıs 2014; 20:38:50 >
  • bunu tavsiye ederim, suan kullandigim.. cok sIK duruyor bence... ucuz da.. ama koruma dersen cok koruyor diyemem... ama gorunus daha onemli benim icin...

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.