Şimdi Ara

+++++ Yurtdışı ücretsiz kargolu uygun fiyatlı ürün paylaşımı (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54.219
Cevap
1.387
Favori
2.594.733
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Smoch

quote:

Orijinalden alıntı: adriyatik94

quote:

Orijinalden alıntı: furg

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/ENZA-2600-MAh-Taşınabilir-Şarj-Cihazı-Siyah,103452,465614,1275877.html?langId=-14
    Bu taşınabilir şarj cihazını mı alıyım yoksa riske girip aşağıdakini mi alıyım?
    http://www.aliexpress.com/store/product/Romoss-Sense-3-6000mah-Dual-USB-Output-external-battery-pack-power-bank-charger-for-android-smartphone/110807_1473325365.html
    buradan daha önce alışveriş yapan oldu mu acaba?

başka bir başlıkta 3-4 arkadaş almıştı bu satıcıdan memnunlardı..

ben 10400lüğünü alacağım yakın zamanda sipariş geçmeyi düşünüyorum.

Ben bir türk yorumu gördüm ürünü test etmiş başarılı bulmuş. Ona güvenerek aldım.

Bu satıcıdan ben bir adet 10400 mah aldım memnunum. Optimus G'yi 4 defa tam şarj ediyor ve tam bitmiyorda. Aynı üründen yollarsa memnun kalırsınız.

• veziroglu kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: veziroglu

quote:

Orijinalden alıntı: Smoch

quote:

Orijinalden alıntı: adriyatik94

quote:

Orijinalden alıntı: furg

Bu taşınabilir şarj cihazını mı alıyım yoksa riske girip aşağıdakini mi alıyım?
    aliexpress.com
    US $19.99 |Romoss Sense 3 6000mah Dual USB Output external battery pack power bank charger for android smartphone iphone tablet iphone ipad-in Power Bank from Cellphones & Telecommunications on AliExpress
    http://www.aliexpress.com/store/product/Romoss-Sense-3-6000mah-Dual-USB-Output-external-battery-pack-power-bank-charger-for-android-smartphone/110807_1473325365.html

buradan daha önce alışveriş yapan oldu mu acaba?

başka bir başlıkta 3-4 arkadaş almıştı bu satıcıdan memnunlardı..

ben 10400lüğünü alacağım yakın zamanda sipariş geçmeyi düşünüyorum.

Ben bir türk yorumu gördüm ürünü test etmiş başarılı bulmuş. Ona güvenerek aldım.

Bu satıcıdan ben bir adet 10400 mah aldım memnunum. Optimus G'yi 4 defa tam şarj ediyor ve tam bitmiyorda. Aynı üründen yollarsa memnun kalırsınız.

gayet iyiymiş o zaman, sanırım optimus g 2100 mah 4 sefer 8400 yapar, yaklaşık 9500-10000 performansı veriyor totalde..

quote:

Orijinalden alıntı: SaWYeR53

O tableti alma tablet çok kalitesiz ve ağır

tablet geçiyor mu gümrükten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adriyatik94 -- 14 Mayıs 2014; 15:57:09 >

• bu ürünü alsam gümrükde sorun yaşarmıyım acaba daha önce alan oldumu ?

edit linki unutmuşum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uslanmaz37 -- 15 Mayıs 2014; 23:34:36 >

• uslanmaz37 kullanıcısına yanıt
    Telefon %99 geçmez. Ama %1'i denemek istiyorsanız getirtin. Bu aralar denetim arttı diye yazmıştı arkadaşlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayılıyorum böyle konulara...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahuu TheNorth gül tohumunu deneyecekti ceza almış neyse bekliyoruz kardeş cezan bitince takipteyiz
  • Konuyu açan arkadaş keşke ürünleri ilk sayfada toplayabilme kabiliyetini de gösterse. Yapamıyacaksa niye böyle bir konu açıyorki? Millet sayfa sayfa gezip ürün bulmaya mı uğraşacak.
  • LahmacuN38 kullanıcısına yanıt
    +1

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sadays

Yahuu TheNorth gül tohumunu deneyecekti ceza almış neyse bekliyoruz kardeş cezan bitince takipteyiz

Gül tohumundan bende aldim 20 gun oldu fakat hayla gelmedi daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: subaşı

http://www.ebay.com/itm/New-U8-Bluetooth-Smart-Wrist-Watch-Phone-Mate-For-IOS-Android-iphone-Samsung-HTC/261449803416?_trksid=p2047675.c100010.m2109&_trkparms=aid%3D555012%26algo%3DPW.MBE%26ao%3D1%26asc%3D22849%26meid%3D6943530615203430382%26pid%3D100010%26prg%3D9835%26rk%3D1%26rkt%3D24%26sd%3D400676546471#shpCntId arkadaşlar bu saati gümrükten geçirebilirmiyim ve kalitelimi?

Kalitesini bilmiyorum ama akıllı saat getiren yurt dışından çok gördüm. Geçer yani sıkıntı olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre0111

http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=331205332535&alt=web

bunu alıcam da çakma olma ihtimali nedir :D
  • gümrükten geçiyorsa zaten bir sorun yok sonuçta telefon gibi kullanıldığı için gümrükten geçip geçemeyeceğini merak ettim. bencede güzel ama kalitesi düşündürüyor
  • quote:

gümrükten geçiyorsa zaten bir sorun yok sonuçta telefon gibi kullanıldığı için gümrükten geçip geçemeyeceğini merak ettim. bencede güzel ama kalitesi düşündürüyor

Yok hocam sim kart özelliği olmadığı ve fiyatı da sınırdan aşağı olduğu sürece gümrük sıkıntısı yaşamazsınız. Sıkıntı dediğim gibi sim kart takılabilen elektronik cihazlarda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lars Ulrich

quote:

gümrükten geçiyorsa zaten bir sorun yok sonuçta telefon gibi kullanıldığı için gümrükten geçip geçemeyeceğini merak ettim. bencede güzel ama kalitesi düşündürüyor

Yok hocam sim kart özelliği olmadığı ve fiyatı da sınırdan aşağı olduğu sürece gümrük sıkıntısı yaşamazsınız. Sıkıntı dediğim gibi sim kart takılabilen elektronik cihazlarda var.

Çok teşekkürler hocam:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: IzraeI

quote:

Orijinalden alıntı: EmreKaanYksl

quote:

Orijinalden alıntı: hurshit

15 Metre ethernet kablosu 1,99$
    http://www.lightinthebox.com/tr/ethernet-ag-kablosu-15m_p368343.html

+++++ Yurtdışı ücretsiz kargolu uygun fiyatlı ürün paylaşımı

çok ucuz içindeki demiri çalmasınlar ?

cok ucuz kargo takip le 3 dolar

30 metre yokmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sleepydragon S kullanıcısına yanıt
    satici turk isterseniz arayip sorun ( muhtemelen ismi emre bayraktar :D ) ama o fiyata orjinal sanmiyorum
  • iPhone iPad ler için lightning kablo arayanlar linkteki ürünü alabilir. 30 liraya geliyor. Orijinal kutulu tr de 60-70 arası.
    1 ay arayla 2 tane aldım. İkisinde de orijinal kablodan farkı göremedim. 19$ amerika fiyatından daha aşağı. Kesin çakma diyorum ama kalite orjinalle birebir.
    Ambalaj telefon kutusundan çıkan gibi. Sarılı şekilde üzerinde bir naylon var. Kutu falan yok. Teslimat 1 haftaya yada 4-5 güne oldu. İst fatih.

Bu arada bu satıcının genuine yazan 30-pin kablosu çok dandik. Almayın. Onda para iadesi aldım.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.