Yurtdışına çıkmak istiyorum yalvarırım bana yardım edin
-
-
ben bu olaya haddinden fazla kafa patlattım ve insanlara danıştım öncelikle kaçakçılık işini başarıyla tamamlayan var FAKAT sayıları çok az ve aşırı riskli yakalanırsan seni kampa götürüyorlar ailenle konuşamıyorsun iletişim sıfır kaçakçılık işi eskilerde kaldı artık öyle bir önlem var ki anlatamam he ama joe biden sol popülist olduğu için bazı kaçakçılara göz yumuyor ve vatandaş yapıyor fakat Türklere bunu yapmıyor gördüğüm kadarıyla genelde siyahilere ya da Kürtlere böyle Meksikalı mı denir o tip kişilere yapılıyor bilmiyorum aga kaçakçılığı boşver en iyisi evlilik yapmak yüzünün fotoğrafını çek sakın filtreli çekme filtresiz çek aydınlık ortamda sonra yabancı bir kadın bulmaya çalış
-
Elazığ'a yerleş kanka, orası uzak doğu
-
olur mu bu iş
-
Paran yoksa yasal yolla gidemezsin ancak gideceksen yasal yollarla git, üniversite programlari bilmiyorum ama atiyorum x programiyla gittin bi avrupa ülkesine kaldın
-Toz pembe bir hayat bekleme, hatta Trde calissan daha rahat olursun.Resmi olarak gidersen Avrupa tabi daha iyi.
-Herhangi bir işe resmi olarak giremezsin(Genelde almak istemezler ama Almanyada bulunan kebapci Turkler eğer şansliysan sana kalacak bir yer bulurlar 1+1 evde senin gibi 6-7 insan gibi bi ortam olur bu evin sahibide işletme sahibinin cok yakin tanidiği yada kendisidir böyle şeyler duymustum) seni 700 euro gibi bir paraya uzun saatler calistirirlar şansliysan.Hatta 1 ay seni çalistirip para vermeden sana hadi git işinede diyebilir.
-Hasta olma lüksün yok hastaneye gidemezsin, ise gidemezsen parada kazanamazsin
-Yoldan gecerken polis v.b denk gelip seni yakalayabilir sonra hayatin boyunca herhangi bir ülkeye giremezsin yasal yollarla.Hepsi red verir kimliğe işlenir bu.
- Hadi gittin hersey güzel denk geldi peki ilerleyen yıllarda ne yapicaksin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 31 Ocak 2022; 1:8:31 >
-
Bknz üsteki arkadaşın dediğin gibi oraya gidince o yeah hayat harika olmıyacak bu ülkeden kaçmak yerine sahip çıkın -
Hayret militariste de bakın kalın diyor .
Bu ülkede aklı olan köşeyi döner ama sizde gram milliyetçilik bırakmadıkları ve dışarıdaki düşmanları bir halt sandığınız için gidip köleleri olmak istiyorsunuz
Bırakın beyler aliexpress e girin orada bu ülkede üretilmeyen 1 milyon parça ürün var onları burada üretin bitti zenginsiniz
Çin in sırrı orada her şeyi kopyalatıp üretmek serbest
Burada uçak dışında yasak
Serbest bırakın anca yetişiriz.
Ülkenin düşmanı zaten bol
Memleketi satmayın yeter.
-
Bana benzio ama dişleri düzgün
-
Yurtdışına bu şekilde gitmek rezalet bir hayat getirir. Meslek sahibi olarak gitmeye çalışın yoksa oradaki evsizlerden biri olur sokaklarda kalırsın. Sonra bi youtuber sana yemek verir videonu çeker viral olursun seni izleriz -
Kaçak yollarla gideceğinize hiç gitmeyin. Yurtdışında yaşayan bir abiniz olarak söylüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X