Bildirim
Yurtdışına eşya gönderme
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Tamam gondermem
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam gondermem -
ne dediğinizi anlamadım -
tamam göndermem ne demek size bir soru soruyorum biraz açık cevap verebilir misiniz -
Lütfen mantıklı bir şekilde cevap vericek kimse yok mu -
quote:
Orijinalden alıntı: medoki
Lütfen mantıklı bir şekilde cevap vericek kimse yok mu
Var -
Ups var ama fazla ücret talep edebilirler. -
sonunda mantıklı bir cevap fazla derken tahmini olarak ne kadar aslında ücret sıkıntı değil kesin göndermek zorundayım tekrar cevap verirseniz çok sevinirim -
kargoyu ödemek yerine uçağa atla git elden teslim et. -
Hocam arayıp bilgi alabilirsiniz sanırım ağırlığına gore fiyat çıkariyolar ama dediğim gibi yüksek fiyat talep etmeleri muhtemel. -
Kardeş benide göndersene. -
aradım ama sazın boyundan dolayı kabul etmediler 1 metreden uzun olmayacak dediler başka bir firma var mı acaba -
quote:
Orijinalden alıntı: medoki
aradım ama sazın boyundan dolayı kabul etmediler 1 metreden uzun olmayacak dediler başka bir firma var mı acaba
Türk kargo firmalarıda gönderim yapıyor diye biliyorum bi sorun isterseniz onun dışında bir bilgim yok maalesef. Keşke almadan önce araştırsaydınız hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X