Şimdi Ara

İş Yeri Eğitime Gönderiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20 senedir çalıştığım iş yeri daha önce de eğitime Anadolu' nun ücra kasabalarına göndermek istemişti.

O zamanlar daha eğitimde adım çıkmadan geçerli mazeretlerim (UHD Tatil rezervasyonu ve Resmi Dairede Önemli bir randevu) kabul edilmişti ve gitmek zorunda kalmadım.

Seneler sonra yine beni hatırlamışlar ve yine kuş uçmaz kervan geçmez üstelik ulaşımı da zor (Her ne kadar tüm mesarifler şirket tarafından karşılansa da) ücra bir Anadolu kasabasına kış ortasında eğitime gönderecekler.

Öncelikle aklıma o tarihte yurt dışı uçak bileti almak geldi ama belgesiz mazeret kabul etmiyorlar ve bileti gönderdiğimde bilet düzenleme tarihi de belli olacağından kabul etmeyeceklerdir.

Nasıl bir geçerli mazeret bulsam bilemedim...

• git eğitil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İptal edebileceğin bir bilet al şansını dene.

• Son derece resmi bir dil ile yazılmış iştifa dilekçeni katlayarak bir uçak yap, böyyük paytronun kapısını çalmadan direkt pat diye girip bu uçağı ona firlat.. Sonra s.fransiscoya uçarak orda homeless ol ve böynece huzurun kaynağı olarak gördüğün amariga torpaklarında ömrünün son kalan demlerini yaşa...

• Genel merkezden dün yazı geldi, hastalık mazeretim kabul edilmiş.

Bazı arkidişler "Abi ne güzel 1 hafta otelde bedava açık büfe yiyip, üzerine bir de mayış alacaktın, keşke gitseydin" deseler de bu mevsimde Anadolunun unutulmuş bir kasabasına gitmeye gözüm almadı...

• Gideydin yer içersin yatarsın.

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Keşkem me too böyne şanslı olabilsem... Eğer böyne bir fırsat şincik elime geçseydi, şincik şu anda bavulumu hazırlar ve ağrının en ücra donmuş torpakları bilem olsa, eğitim ayağına otelde el ense sıcacık yatardım... senin gibi ırgatlar da genç bakire kızlar gibim daha bi değişik ve seçici oluyorlar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    otel kadar nefret ettiğim bi yer yok. yazın sorun yok ama kışın ve baharda otel pişmanlıktır çünkü incecik bi örtü veriyolar şaka gibi, battaniye istiyom desen bön bön suratına bakıyolar.

bide merkezi ısıtmalı oteller var ki onlar tam rezillik. Ankara'da sonbahar ve hava buz gibi, yağmurlu falan. otele vardım, ısınmıyo oda, meğer ısıtma yokmuş sadece soğutma aktifmiş. dedim olmaz böyle. sonra odama minik ihlas quartz soba getirdiler. öyle kurtuldum.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

dünya kadar para kazanıp da, fakir işi otel sınıfına giren kurumlara gidersen işte akıbet bu şekilde olur.. ne kadar ekmek, o kadar küfte hesabı...

• dekareme kullanıcısına yanıt
    yahu ne fakir işisi senin daha Türkiye'deki otel sisteminden haberin yok bide gelmiş konuşuyon gören de otelde kaldın da çok biliyon sanacak. Crowne Plaza'da kaldım hem de iki farklı şehirde, orda bile böyle işliyo sistem. neden mi? çünkü bu otellerin isimleri falan çoğu zaman yalan-dolan. adam ne gelip senin bitli ülkene otel açacak. burdaki müteahhit gidiyo onlara diyo ki bak ben bina diktim sen isim hakkını ver ben sana her sene para yollayacam diyo. onlar da okey diyolar. hiç kıllarını kıprdatmadan para kazanıyolar. sonuçta sen Crowne Plaza'ya bile gitsen gene oda servisini çağırdığında: "hava sıcak zaten ne battaniyesi beyefendi" diyen bi anadolu hödüğü geliyo. bilmesek sen de gelmiş bize ders verecen.

ha sana şunu da söyliyim, Çankaya'da falan marka olmayan bireysel isme sahip otellerde de kaldım. emin ol bişey fark etmiyo hatta bazen onlar daha düzgün çıkıyolar. büyük marka ismine sahip otellerde muhatap olduğun çalışanların daha bi dötleri kalkık oluyo, yani çalışan sana şu muameleyi yapıyo: lan diyo buraya hergün turist geliyo senin gibi Türk müşteriye iplemem ben diyo. bu muamelenin kokusunu alıyosun. ama Çankaya'daki bireysel otele git, orası çok daha ilgili ve düzgün oluyo.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.