Bildirim
Yurtdışına iMac Götürmek
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Güncel -
Götürebilirsin, bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Boyut biraz geniş olduğu için yanına aldırmayabilirler. Orjinal kutusu ile iyice korursan bir şey olacağını pek sanmıyorum -
Uçağa binerken mutlaka ek para ödersin. Yanında bir çok malzeme götüreceksin "Yerleşeceğim diyorsun" sonuç olarak uçak için izin verilen kg ı mutlaka geçecek.
Eee birde onu uçak altına vereceksin 27" içeri alınmaz o uçağa gidene kadar neler çeker neler...
Satıp yenisini al 2. elini al oradan daha mantıklı. -
Yurtdışına 27" mac götürmüş birisi olarak söyleyeyim;
Girişte gümrük ile ilgili kıllık yaratabilirler. Rüşvetçi bir polise denk gelirsen sorun olmaz. Ben 50$ 'a sorunu halletmiştim. Öteki türlü 200 $ vergi vereceğimi, bankaya gidip parayı yatırdıktan sonra dekontla tekrar havaalanına gelip malı ancak o şekilde içeri sokabileceğimi söylemişti. -
Laptop sokuyorsun da iMac mi sokamayacaksin? Oyle vergi mergi alan yok, arkadasi da rusvet almak icin kekelemisler kisaca. Aletin kendisi hakkinda pek bir fikrim yok ama o arkasindaki stand sokulebiliyordur diye umuyorum. Oyleyse onu sokup, saglam bir sekilde sarip etrafini, valizin icine koyup, ucaga vermek gerekir. Kilo basi ekstra en son 5 euro falandi, en fazla 50 euro fazla verirsin ki onu da rica minnet yuvarlatabiliyorsun. -
Kırılma konusunda garanti varsa götür çünkü kargolara pek özen gösterilmiyor..Benim pc'nin kasası yamuk yumuk durumda uçaktan dolayı ve ön plastik kısım yok, fırlatmışlar belli ki..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X