Şimdi Ara

Yurtdışına SMS ücreti hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam. Bugün Hollanda'daki bir arkadaşa içinde Türkçe karakterler bulunan 289 karakterli normal bir SMS attım. Paketim olmasına rağmen 2.40 lira ücret kesti. 80 kuruş x 3.

Türkçe karaktere fazla para ödeme olayı seneler önce bitti diye biliyorum. Bu ücret normal mi peki?

Yurtdışına SMS ücreti hakkında?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkiye'den yurtdışına sms ücreti olarak Google da aradığımda yurtdışına gönderilen smslerle ilgili öncelikle karşı ülkedeki operatör ile çıkış operatörünün roaming anlaşması olup olmadığı, sonra da standart ücretler geçerli bilgisi verilmiş.Paketin yurtdışına geçerli bir sms paketi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Turkiye'den yurtdışına sms ücreti olarak Google da aradığımda yurtdışına gönderilen smslerle ilgili öncelikle karşı ülkedeki operatör ile çıkış operatörünün roaming anlaşması olup olmadığı, sonra da standart ücretler geçerli bilgisi verilmiş.Paketin yurtdışına geçerli bir sms paketi mi?
    Sms yerine ulaştı. Onu alıcıya sorarak teyit ettim. Roaming olmasa hiç ulaşmaması lazım. Ama neden 80 kuruş yerine 3 katını düştüler anlamadım. Soyguncu bunlar sanırım. Twitter destekten de yazdım ama ses geleceğini sanmam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Bakalım ne diyecekler cevabı buraya yazarsan sevinirim abi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Bakalım ne diyecekler cevabı buraya yazarsan sevinirim abi.
    Haber alırsam mutlaka yazarım kardeşim. Benim hesabıma göre 1 Sms yani 80 kuruş fazla aldılar. İade edeceklerini sanmam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.