Şimdi Ara

Yurtdışında 3g modem kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye den aldığımız bir 3g modemi yurtdışına gittiğimizde oradan bir simkart alıp takarak kullanabilir miyiz?
    kullanmak istediğim ülke rusya
    elimdeki modem k3773 huawei ( tr deki tüm simkartlarla çalışır durumda)
    saygılar

• çalışır heralde ancak modemle gelen yazılımla kullanamazsın... TP-LINK TLMR3020 gibi 3G router varsa Rusya'yı seçip aldığın GSM şirketini ayarlıyacaksın... basit ve kullanışlı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

çalışır heralde ancak modemle gelen yazılımla kullanamazsın... TP-LINK TLMR3020 gibi 3G router varsa Rusya'yı seçip aldığın GSM şirketini ayarlıyacaksın... basit ve kullanışlı...

bir 3g router ın bu konudaki bize yardımı tam olarak ne olacaktır biraz açıklayabilir misiniz?? 3g router ın ne olduğunu araştırdım ama çok kavrayamadım mantığını... belki başka bu konuyu araştıran birileri de olur bir yardımımız dokunur.. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3ah

quote:

çalışır heralde ancak modemle gelen yazılımla kullanamazsın... TP-LINK TLMR3020 gibi 3G router varsa Rusya'yı seçip aldığın GSM şirketini ayarlıyacaksın... basit ve kullanışlı...

bir 3g router ın bu konudaki bize yardımı tam olarak ne olacaktır biraz açıklayabilir misiniz?? 3g router ın ne olduğunu araştırdım ama çok kavrayamadım mantığını... belki başka bu konuyu araştıran birileri de olur bir yardımımız dokunur.. teşekkürler

interneti paylaştırmak için... olmasada olur tek pc için şart değil... ortak kullanacaksan şart...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: o3ah

quote:

interneti paylaştırmak için... olmasada olur tek pc için şart değil... ortak kullanacaksan şart...

yani 3g router ın bizim için bir yararı olmaz mı simkartı modeme tanıtıp bağlamamızda??

• o3ah O kullanıcısına yanıt
    tek pc için anlamsız ama ayarları kolaylaştırıyor... üstelik pc açılınca otomatik olarak 3G aktif oluyor... + paylaşım imkanı... 49TL fiyata aldım ama şimdi 80TL'den başlıyor en iyi tarafı USB portundan çalışması... alabilirsen al yoksa şart değil...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.