Bildirim
Yurtdışında 3g modem kullanmak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
çalışır heralde ancak modemle gelen yazılımla kullanamazsın... TP-LINK TLMR3020 gibi 3G router varsa Rusya'yı seçip aldığın GSM şirketini ayarlıyacaksın... basit ve kullanışlı... -
quote:
Orijinalden alıntı: grezimonk
çalışır heralde ancak modemle gelen yazılımla kullanamazsın... TP-LINK TLMR3020 gibi 3G router varsa Rusya'yı seçip aldığın GSM şirketini ayarlıyacaksın... basit ve kullanışlı...
bir 3g router ın bu konudaki bize yardımı tam olarak ne olacaktır biraz açıklayabilir misiniz?? 3g router ın ne olduğunu araştırdım ama çok kavrayamadım mantığını... belki başka bu konuyu araştıran birileri de olur bir yardımımız dokunur.. teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: o3ah
quote:
çalışır heralde ancak modemle gelen yazılımla kullanamazsın... TP-LINK TLMR3020 gibi 3G router varsa Rusya'yı seçip aldığın GSM şirketini ayarlıyacaksın... basit ve kullanışlı...
bir 3g router ın bu konudaki bize yardımı tam olarak ne olacaktır biraz açıklayabilir misiniz?? 3g router ın ne olduğunu araştırdım ama çok kavrayamadım mantığını... belki başka bu konuyu araştıran birileri de olur bir yardımımız dokunur.. teşekkürler
interneti paylaştırmak için... olmasada olur tek pc için şart değil... ortak kullanacaksan şart...
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: o3ah
quote:
bir 3g router ın bu konudaki bize yardımı tam olarak ne olacaktır biraz açıklayabilir misiniz?? 3g router ın ne olduğunu araştırdım ama çok kavrayamadım mantığını... belki başka bu konuyu araştıran birileri de olur bir yardımımız dokunur.. teşekkürler
interneti paylaştırmak için... olmasada olur tek pc için şart değil... ortak kullanacaksan şart...
yani 3g router ın bizim için bir yararı olmaz mı simkartı modeme tanıtıp bağlamamızda??
-
tek pc için anlamsız ama ayarları kolaylaştırıyor... üstelik pc açılınca otomatik olarak 3G aktif oluyor... + paylaşım imkanı... 49TL fiyata aldım ama şimdi 80TL'den başlıyor en iyi tarafı USB portundan çalışması... alabilirsen al yoksa şart değil...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X