Şimdi Ara

Yurtdışında İnternet Kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Eylül'ün ilk haftası yurtdışına çıkıyorum. 1 hafta yurtdışında olucam. Yurtdışında internete girmek için Avea'nın aylık 20MB paketini almaya karar verdim. Sizce sadece foursquare ve whatsapp kullansam bu paket yeter mi 1 hafta bana? Ortalama kaç kb tüketiyorlar.

Mail hesaplarmı kapatmam lazım. Başka kapatmam gereken bir şey var mı ?

• Bana yetmezdi sadece bu ikisini kullansam bile.100 mb alın bence daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexi7

Bana yetmezdi sadece bu ikisini kullansam bile.100 mb alın bence daha iyi olur

Hocam 50MB paket 125TL. Sadece 1 hafta kalıcam ben. O zaman whatsapp falan ne varsa kapatmam lazım. Sadece Foursquare yeter heralde.
  • Hattınız faturalı olmasın aman.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masdera

quote:

Hocam 50MB paket 125TL. Sadece 1 hafta kalıcam ben. O zaman whatsapp falan ne varsa kapatmam lazım. Sadece Foursquare yeter heralde.

1 hafta uzun bir süre,foursquare için bile yeteceğini sanmam,denemekte fayda var tabi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

quote:

quote:

1 hafta uzun bir süre,foursquare için bile yeteceğini sanmam,denemekte fayda var tabi

Hattım faturasız. Chech in yapıcağım zaman açarım interneti işim bitince kapatırım. Yeter heralde ya.
  • Söylemedi deme ben geçen hafta geldim 50 mb lık paket aldım 43 mb kullandım. whatsapp dan başka bişey kullanamadım 3kb/sn falandı hızı abartmıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gideceğiniz yerde bolca wifi bulmanız muhtemel, çok gereği olmadığı sürece paket satın almayın derim ben. 50mb internete 125 TL verilmez ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heWolf -- 25 Temmuz 2013; 23:03:46 >
  • Bence gideceğiniz yerden hat alın

• Bence yetecektir. Kullanmadiginiz zamanlar kapatir kullacaginiz zamanlar whatsapp dan mesaj atar ce check in yaparsiniz. Ayrica yurtdisinda heryerde ucretsiz WiFi aglari mevcut onlardanda bolca yararlanirsiniz. 20Mb cok dusuk bir rakkam ama yeter herhalde. En azindan wifi kullanimi azaltir 3G sarfiyatinizi.

• quote:

Beyler Eylül'ün ilk haftası yurtdışına çıkıyorum. 1 hafta yurtdışında olucam. Yurtdışında internete girmek için Avea'nın aylık 20MB paketini almaya karar verdim. Sizce sadece foursquare ve whatsapp kullansam bu paket yeter mi 1 hafta bana? Ortalama kaç kb tüketiyorlar.

Mail hesaplarmı kapatmam lazım. Başka kapatmam gereken bir şey var mı ?

Size şöyle bir istatistik paylaşayım. Aralık ayından beri kullanıyorum iphone 5'i. iş ve özel hayatımda sık sık kullanırım whatsapp'ı. çindeki ortağımdan sürekli fotoğraflar filan alıyorum. görüldüğü gibi 7-8 aylık bir kullanımda toplam veri 60 mb civarında. bu yüzdendir ki bence whatsapp konusunda endişelenmeyin. video filan almayın sadece yeter :)

foursquare konusunda ise yine kendimden yola çıkarak, sık kullandığım uygulamalar arasında foursquare. sürekli mekanlardaki fotoğraflara filan bakarım.
    görüldüğü gibi belgeler ve veriler yine 7-8 aylık kullanımda 35mb civarı.

yani demem o ki bu iki uygulama da 1 haftalık kullanımda 20mb'ı geçmez. ama söylediğim gibi whatsapptan medya alımı yapmamalısınız. foursquarede de sadece check in yapın fotoğraflara fazla takılmayın :)

• Ordan hat alın

• burdaki paketini yurtdışında kullanamazsın boşuna heveslenmişsin hangi ülkeye gidiyorsan o ülkenin avea ile anlaştığı operatöre geçersin, faturasızsa eğer avea sıkıntı mesela internet sayfasında faturasız hatlarının israil'de anlaşması olmadığı görülüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altuntepe2

burdaki paketini yurtdışında kullanamazsın boşuna heveslenmişsin hangi ülkeye gidiyorsan o ülkenin avea ile anlaştığı operatöre geçersin, faturasızsa eğer avea sıkıntı mesela internet sayfasında faturasız hatlarının israil'de anlaşması olmadığı görülüyor.

Yurtdışı aylık 20MB paketini alıcam. Brezilya'ya gidiyorum 1 hafta kalıcam zaten. Yeter heralde

• Ordan hat al daha ucuza gelir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.