Şimdi Ara

Yurtdışında iş imkanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar üniversitede de muhasebeyi okuyup yurtdışında yapmak istiyorum bu mesleği sizce mümkün müdür? Yada daha makul ünv de hangi meslek yapılabilir yani kesin kararım yurtdışına çıkmak. Hollanda veya almanya

• Bir kere şöyle bişey var , muhabeci diyorsun , kendini öyle geliştirmen lazım ki almanyada hollandada falan adamlar kendi dilini + anadili gibi ingilizce konuşan + avrupa üni.sinde okumuş adam dururken , yarım yamalak ingilizce bilen , türkiye gibi hindistan , pakistan , iran seviyesindeki ülkede okumuş adamı işe almaz. Atıyorum bir unverstein dach berlin'de (salladım ismi) okuyan muhasabeci dururken nevşehir üniversitesinden gelen adama sen gelme ulan derler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain.America

Bir kere şöyle bişey var , muhabeci diyorsun , kendini öyle geliştirmen lazım ki almanyada hollandada falan adamlar kendi dilini + anadili gibi ingilizce konuşan + avrupa üni.sinde okumuş adam dururken , yarım yamalak ingilizce bilen , türkiye gibi hindistan , pakistan , iran seviyesindeki ülkede okumuş adamı işe almaz. Atıyorum bir unverstein dach berlin'de (salladım ismi) okuyan muhasabeci dururken nevşehir üniversitesinden gelen adama sen gelme ulan derler.

universtein dach berlin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain.America

Bir kere şöyle bişey var , muhabeci diyorsun , kendini öyle geliştirmen lazım ki almanyada hollandada falan adamlar kendi dilini + anadili gibi ingilizce konuşan + avrupa üni.sinde okumuş adam dururken , yarım yamalak ingilizce bilen , türkiye gibi hindistan , pakistan , iran seviyesindeki ülkede okumuş adamı işe almaz. Atıyorum bir unverstein dach berlin'de (salladım ismi) okuyan muhasabeci dururken nevşehir üniversitesinden gelen adama sen gelme ulan derler.

Haklısın ama başka hangi meslek yapılabiir yani tabi dilide atlamamak lazım tabikide çok iyi öğrenicem dili illaki alan birçok yer vardır işe ayrıca.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.