Arkadaşlar merhaba.
Üst Edit: Talep oranına göre RTX 3080 getirmeye karar verdim. MSI, ASUS, INNO 3D ve Gigabyte ağırlıklı olmak üzere.
Garantisi yokmuş gibi düşünebilirsiniz, alacak alan arkadaş ona göre düşünsün lütfen.
1 adetten fazla alımlarda kargo benden.
Alışveriş şu şekilde olacak; bana istediğiniz kartı söylüyorsunuz ben sizin için araştırıyorum ve fiyat veriyorum.
Daha sonra anlaşırsak cüzi bir miktar kapora ödemesi yapıyorsunuz. Kart geldikten sonra ben size fotoğrafları vs istediğiniz test falan bir şeyler varsa onları yapıyorum.
Sonrasında ise ister Ankara veya Antalya'dan elden teslim, isterseniz ödemenin tamanını yaptıktan sonra kargosunu yapıyorum. Kartlar 0 kapalı kutu şeklinde gelecek hiçbir şekilde açık ürün almayacaksınız.
Herkese iyi forumlar.
EDIT: Bütün marka ve modellerin stok ve fiyat bilgisi için liste yolladım cevap bekliyorum ona göre buraya tek tek yazacağım.
EDIT 2: Kartlar eğer kontrol edildikten sonra alınmazsa kutu açılacağından dolayı değer düşeceğinden %10 luk kapora almak durumundayım.
İlk parti mal 6-10 Mart gibi gelecek. Satışlar gerçekleştikten sonra buraya yazacağım.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.