arkadaşlar şuanda Avustralya'dayım uzun ve uğraşlı bir zaman sonunda bugun iphone 3g me kavuştum telefonum legal bir şekilde unlocked ettirildi... şimdi benim sorum eğer telefonuma Os 3.1 yüklersem diğer arkadaşların yaşamış oldugu sorunları yaşarmıyım...(bazı arkadaşlar yükselttiklerinde telefon kilitli haline dönmüşte o yüzden soruyorum) bilen varsa paylaşırsa gerçekten sevinirim... teşekkürler arkadaşlar
3.1 jb edildiğinde geç yoksa telefonu jb olana kadar kullanamazsın.
birde bir sorum daha var telefonun ekranını korumak için ne kullanıyorsunuz çünkü iphone kılıflarının çoğu sadece arkasını korumaya yönelik diye biliyorum =) sadece şeffaf koruyucu mu kulanıyorsunuz çünkü güzelim ekranı çizmek istemiyorum da =)
quote:
Orijinalden alıntı: bilgehankalkan
3.1 jb edildiğinde geç yoksa telefonu jb olana kadar kullanamazsın.
jb yapmayı bilmiyorum ve suanda onu öğrenmeyede vaktim yok ite dönememe daha 20 gun var ve şu anda yukseltsem kullanabilirmiyim acaba?
arkadaşlar kimse bilmiyor mu yahu? =) biriniz yardımcı oluverin... =)
Arkadaşım benim cihazım yurt dışı ama imei kayıtlı iphone2g.Versiyonumu 3.1 yaptım cihazı şu anda kullanamıyorum çünkü sim kilidi varmış yasal olarak kayıt yaptırman sim kilidini kırmak anlamına gelmiyormuş bende öğrenmiş oldum. jb yapmak çok zor bi şey değil ve ben maalesef çıkmasını bekliyorum sen telefonunu kullanmaya devam et sonra benim gibi beklemek zorunda kalırsın
forumda okuduguma gore 3g ve 3gs ler 3.1 e gecerse unlock ucuyormus. o yuzden jb cıkana kadar yurtdısı kayıtlı cıhazlara 3.1 yuklemeyın dıyorlar.tlf acılmazmıs..
yurtıcı ıse 3.1 ıle calısıyor ama jb cıkmadı daha. bence pıl le ılgılı derdın yoksa bıraz daha bekle.(2g lerde boyle sorun yokmus hersey mumkun dıyorlar o versıyonda)