Şimdi Ara

yurtdisindan blackberry

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar amerikadan blackberry getirtcez arkadaslarla fakat bu gumruk olayi nasil oluo nasil bitio hic fikrimiz yok 4 tane blackberry getirtmek istiyoruz. ben 6 ay icinde yurtdisina ciktigim icin kendi pasaportuma isleticem diger arkadaslar da oyle... bir sorun cikar mi acaba nasil oluo bu isler bi yardim eli uzatin nolur

• Üstad ,persembe günü getirdigim blackberry gümrüge takıldı nedeni ise 2009 ekiminde Resmi Gazetede yayınlanarak kabul edilmis bir kanun. Sevgili KVK ve GENPA destegiyle artık yurt dısından satın aldıgın telefonu, Türkiye'ye eger son 1 ay icerisinde giriş cıkış yapmadıysan veya yurtdısından gelirken yanında getirmediysen sokamıyorsun.Gümrüge takılıyor ve tutanak tutup tekrar kargoyu kim gonderdiyse o adrese iade ediliyor.Gümrükte hemen arkamdaki adam 6600 euro luk bisikletleri alabilirken ben blackberry 8220(ABD fiyatı 144-usd,türkiyede 1050-TL) model telefonumu alamadım.Aynı zamanda bu yasayla artık yurt dısından gelirken artık her gelisinizde degil 2 senede 1 adet cep telefonu getirtme sansınız varmıs.Türkiyedeki cep telefonu pazarının ne denli büyük oldugunu anlamıs oldum boylece , adamlar kafalarına gore kanun cıkarttırabiliyorlar.
  • her çıkışınızda getirebilirsiniz ancak 2 yılda bir pasaport kaydı yaptırabilirsiniz.
  • 6 ay değil, yurtdışından giriş yaptıktan 1 ay sonraya kadar kayıt yapabilyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.