Bildirim
yurtdışından ekran kartı alıyorum (gtx780). tavesiye lazım...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
muhtemelen yasarsin evga haric diger markalarin garantisi tr'de gecmiyor diye biliyorum.niye 900 liraya 780 daha ucuza 970 getirtebiliyor olman lazim nereden getirtiyorsun? -
benim içinde garanti önemli konu işte :) almanyada yaşayan arkadaş alıp göndericek bana. bu fiyata 970 i nereden bulabilirim? link vs pm atabilirmisin? -
bilemiyorum almanyadaki stok durumunu ve satis sitelerini ama getirecekse evga getirsin garanti onemliyse. -
site den değil mağaza dan alacakmış. evga yı söyleyim ona o zaman varsa o markayı alsın. ilgi için teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: lomion1
site den değil mağaza dan alacakmış. evga yı söyleyim ona o zaman varsa o markayı alsın. ilgi için teşekkürler.
GTX970 daha ucuz daha güçlüdür.Söliyim dedim. -
doğrudur ama msi gtx 970 i 1100 tl ye getirebiliyor. bütçem ona müsade etmedi :D almanyadan mağaza linki varsa arkadaşa atabilirim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X