Şimdi Ara

Yurtdışından iphone almak daha mantıklı garantiyi dert etmeyin onuda hallediceksiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Forumu, özellikle apple bölümünü çok yakından takip ediyorum hemen hemen her konuyu okuyorum güncel olarak.

Çoğu kişi iphone'u hakettiği parayı verip yurtdışından mı yoksa hak ettiğinden fazla parayı verip (kazıklanıp) yurtiçinden ilgisiz bi garanti uğuruna mı alayım ikilemesinde kalıyor.

Öncelikle yurtdışından iphone alırsak ve home tuşu, ölü pixel gibi sık görünen sorunlar oluşursa garanti burada çok işimize yarıyor (her ne kadar ilgilenmeselerde hakkımızı arayıp yaptırabiliyoruz, para vermiyoruz)

Ama bu fabrika çıkışlı sorunları yaşamassak tamamane vermediğimiz para bize kalıyor ve garantiye ihtiyaç duymuyoruz.
    Çünkü garanti asıl ihtiyacımız olan; hırsızlık, sıvı teması, ekran çatlama gibi kullanıcı kaynaklı sorunları ASLA kabul etmiyor ve bir sürü para ödemek zorunda kalıyoruz.
    Neyse bu konuları çoğu kişi çoğu yerde okumuştur amacım bunları anlatmak değil sadece değindim.

Ben kendim 1700 civarı para verip yurtiçinden aldım orası ayrı tartışılır ben ne kadar doğru yaptım bilmiyorum ama yinede ben yaptım siz yapmayın mantığına gidicem.

Şimdi iphone'u yurtdışından getirtirseniz ya da malum online alış-veriş sitelerinden alırsanız baya bi ucuza geliyor kontratlılara-bizim GÜZEL ülkemizin GÜZEL insanlarının GÜZEL KAZIKLARINA kıyasla.
    Diyelim ki burdan aldık, aldırdık ama içimiz rahat etmedi sonuçta çok pahalı bi cihaz ve garantisi yok herhangibir sorunda yalnız kalıcaz.
    Bende buna karşılık KASKO önerisinde bulunuyorum sizlerin huzurunuzda.
    Cihazımıza yılda 100 tl civarı bi fiyata kasko yaptırırsak GARANTİNİN KARŞILAMADIĞI; hırsızlık, sıvı teması, ekranın çatlaması gibi durumlarda bize yardımcı oluyor.
    Duruma göre tamir ya da YENİSİ ile değişim yapıyorlar.

Cevaplanması gereken önemli sorular:

1-Şimdi sizlerin görüşlerinide merak ediyorum kaskonun eksileri nelerdir?
    2-Sizce doğru mu düşünüyorum yoksa yanlış bildiklerim mi var? Eleştrilerinizi bekliyorum.
    3-Ayrıca kaskonun karşılamadığı şeyler var mı. Mesela ölü pixel sorununu kasko karşılar mı vs..?
    4-Daha önce kasko yaptıran oldu mu? Olduysa herhangibir sorunla karşılaştı mı, hizmetle ilgili sorunları oldu mu?
    5-Kaskoya dahil etmedikleri iphone modeli, iphone yaşı vs. var mı? Kaç yıllık olursa olsun alıyorlar mı kaskoya alma şartları nelerdir?
    5-Önerdiğiniz ya da sorun yaşadığınız kasko markalarını (mümkünse fiyat/geçerlilik süresiyle birlikte) bizimle paylaşır mısınız konuya sizin yorumunuzla birlikte eklicem.

*Sizlerden aldığım bilgiler, eleştriler sayesinde yazıyı daha düzenli, hatasız hale sokmaya çalışıcağım. Lütfen yanlış bişey söylediysem saygılı bir biçimde uyarın çünkü TAMAMEN KENDİ DÜŞÜNCELERİMLE YAZDIM hertürlü hataya açık bir yazı.

Kasko Markaları:

-Bunu ben örnek olsun diye koydum, firmayla ilgili hiçbir bilgim, iletişimim yok.
    http://www.cepkask.com.tr/Hizmetlerimiz_Cepkask.asp

• Bu kadar yazcagina firmayi ara sor bu sayede bana onemli diye okudan bu kadar sacma konu yuzunden vakit kaybettirmezdin
  • Sorulacak en önemli soru bence yurtdışı cihazı yurtiçinde kaskolayacak bir firma var mı ? Güzel bir konu net cevaplar gelirse faydalı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem03

Bu kadar yazcagina firmayi ara sor bu sayede bana onemli diye okudan bu kadar sacma konu yuzunden vakit kaybettirmezdin

kendim için yazmadım sadece bu mantık doğrumudur diye yazdım bilgi almak ve vermek istedim vakit kaybettirdiysem kusuruma bakma öyle olsun istemezdim.

quote:

Orijinalden alıntı: DeepSilencee

Ürünü cep kask yaptırmanız için faturanız olması gerekiyor ve fatura tarihinden itibaren 30 gün süreniz var. Link vermeden önce keske malum site üzerinden gerekli bilgileri okusaydınız.

bende sorduğumda fatura gerekmiyor yanıtı almıştım ama 30günden haberim yoktu sitede nerde yazdığını göremedim acaba link atar mısınız eğer öyle ise yurtdışı faturası vs. geçiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: isosem19

Sorulacak en önemli soru bence yurtdışı cihazı yurtiçinde kaskolayacak bir firma var mı ? Güzel bir konu net cevaplar gelirse faydalı olabilir.

işte bu tür soruların cevaplarını merak ediyorum yaptıran varsa o firmayla ilgilenebiliriz sonuçta.
    dediğim gibi kesin bilgilerim yok sizlerin yardımlarıyla kesin bişey çkarabilirim belki bazı kişilere yardımcı olabilirim.
  • Yurt dışı cihaza kasko yapmıyorlar. Yoksa beyin bedava
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendigelen

Yurt dışı cihaza kasko yapmıyorlar. Yoksa beyin bedava

gerçekten hiç mi yok böyle bi firma.
    yani şans %0 mı kesin mi?
  • Cep telefonuna kasko masko yok arkadaşım sigortacı inenmayın hiçbir şeyi kapsamıyor elimden düştü kırıldı üstüne kola döküldü yok lavobaya düştü hepsi hikaye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isk0rpit

Cep telefonuna kasko masko yok arkadaşım sigortacı inenmayın hiçbir şeyi kapsamıyor elimden düştü kırıldı üstüne kola döküldü yok lavobaya düştü hepsi hikaye.

kesinlikle böyle şeyler olur sonuçta bizim ülkemizde birçok yer kurum sorumsuz ama kasko yaptırdıktan sonra telefona bi zarar gelirse, iyilikle olmasada zorla yaptırabiliriz sonuçta hakkımız.
    zorla yaptırmaktan kastım yasal haklarımızla.

ama gerçekten bu kadarda kötüyse işe yaramaz bu kasko işide.
  • yurtdışına sigorta yapıyorlar mı emin değilim ama fikrin güzel. yıllık 100-200de verilir bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu çöpe...
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

yurtdışına sigorta yapıyorlar mı emin değilim ama fikrin güzel. yıllık 100-200de verilir bence.

kesinlikle.
    işte bundan bahsediyorum bende ama sağlam bilgilere ihtiyacımız var.
    eleştriler tabi ki lazım ama kesin bilgi olmassa olmazımız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atını Seven Kovboy

konu çöpe...

eğer hiç şansımız yoksa konu çöpe gitsin de
    benim dünyayı kurtarma planlarım battı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.