Şimdi Ara

Yurtdışından Laptop Getirme ve Tercih

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Romanya’dan arkadaş vasıtasıyla linkteki 2 laptoptan birini almayı düşünüyorum.

Bu markalardan hangisini tercih etmeliyim? Birinde işlemci diğerinde ram daha güçlü. Soğutma olarakta hangi sistem tercih edilmeli? Ve iki laptopa da sonradan HDD takabilir miyiz?

Ayrıca yurt dışı laptoplar ile ülkemizde satılanlar arasında ne gibi farklar oluyor? Tek bildiğim klavye farkı ki mühim bir konu değil. (Galiba Türkçe harfleri yazabiliyoruz)
    Gelecek olan laptopa Türkçe Win10 yükleyebiliyor muyuz?

Ve asıl konu laptopta herhangi bir sorun yaşadığımda nereye başvurabilirim?

https://www.emag.ro/laptop-gaming-lenovo-legion-y540-17irh-cu-procesor-intel-core-i5-9300h-pana-la-4-10-ghz-coffee-lake-17-3-full-hd-ips-16gb-512gb-ssd-nvidia-geforce-gtx-1660-ti-6gb-free-dos-black-81q4009hrm/pd/D2ZB28BBM/

TL : 6680 ₺

https://www.emag.ro/laptop-gaming-asus-rog-strix-g731gu-cu-procesor-intelr-coretm-i7-9750h-pana-la-4-50-ghz-coffee-lake-17-3-full-hd-ips-144hz-3ms-8gb-512gb-ssd-nvidia-geforce-gtx-1660ti-6gb-free-dos-black-g731gu-ev005/pd/DFM2HRBBM/

TL : 7880 ₺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirrüs -- 30 Ekim 2019; 23:18:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 7-8 bin verdikten sonra burdan da 1660ti ekran kartlı laptop alabilirsiniz hocam fiyatlar avantajlı gçörünmüyor.
  • Amazon’dan Helios 300 alabilirsiniz 8300₺ civarına. Epey iyi bir model.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grkwnxs

7-8 bin verdikten sonra burdan da 1660ti ekran kartlı laptop alabilirsiniz hocam fiyatlar avantajlı gçörünmüyor.
    Hocam piyasayı takip ediyorum ama 17 inç 1660Ti'lı pc göremedim. Olanlarda min 10k civarı. (HB ve Ebrar'a bakıyorum) Takip etmem gereken (N11 & GG hariç) yerler var mıdır?

----

Helios 300'lerde keza aynı fiyat. 1060'lı 12.6K
  • 2. linkteki bilgisayar altex te 5200 lei ben 17.3 ve 1660 ti daha ucuza bulamadım. Amazonda vergilerle gene daha pahalı
  • mhcycle kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam 7K’ya bence iyi bir bilgisayar. Acaba ram’ini arttırabiliyor muyuz?

Black Friday’de acaba daha da fazla indirim olur mu? Ya da Hepsiburada’da 12’den 10K’ya düşmüş yine BF günü indirim olur mu? Türkiye versiyonu hem hdd hem de 16 gb ram’le daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirrüs -- 3 Kasım 2019; 17:31:52 >
  • Sirrüs kullanıcısına yanıt
    ram artırırsın niye olmasın. bekle istersen az kaldı.ben sipariş geçtim zor bela bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    11 Kasım'a kadar N11, Trendyol ve HB'deki indirimleri takip edebilirim. BF günü askerliğe gideceğim. Anlayan pek kimsem de yok bakalım ne yapacağım. Romanya'dan alacak olsam da geliş tarihi muamma.

Siz nereden alıyorsunuz?
  • romanyadayım bir proje sayesinde kendim alacam online. bu model çoğu yerde yok google da şansa burda sizin yazınız çıkınca bakayım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhcycle -- 4 Kasım 2019; 20:15:53 >
    Anladım hocam en kısa zamanda yorumlarını bekliyorum. Şimdiden güle güle kullanın.

• Hocam maalesef stok bitti. Ben yetişemedim sizde durum nedir?
  • aldım geldi. şu an sistem kurması falan uğraşıyorum.(freedos sistem yok linux dahil)
    başka laptoptan ram çıkartıp yükseltme yapacam yarın.
    bi sıkıntı yok güzel laptop 14 inç geçtiğimden alışmak gerekiyor :)
    bende bugün baktım stok bitmiş ve en yakın emag var galiba 5800

arkadaşınız hangi şehirde ?
    Bükreş

Acaba aynı fiyata tekrar stoklara gelir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirrüs -- 7 Kasım 2019; 10:3:28 >
  • Sirrüs kullanıcısına yanıt
    black friday de bakmak lazım
    Mağazada ''Produs resigilat'' galiba defolu/açılmış oluyor. Bu ürünler tercih edilebilir mi? Tam olarak nedir bunlar? Arıza, çizik vs mi var?

Birde ilk linkteki Lenovo için ne dersiniz?
  • i5 te iyi işlemci bence. y540 olsa benzer fiyata ilk onu tercih edebilirdim. soğutmada lenovo y540 ve acer helios 300 iyiler. asus karişlaştırması yok görmedim hiç
    Acer Helios 300
    Lenovo Y540
    Asus Rog Strix
    tercih sıram böyleydi bu denk geldi.

laptop ilk tercihim dell olur ama bu civarlarda alienware ürünleri iyi oda pahalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.