Şimdi Ara

YURTDIŞINDAN Sony DSC-HX1 SİPARİŞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sony DSC-HX1 almaya karar verdim. Umarım tercihim iyidir. Hem fotoğraf çekip hem de video kaydı yapabilen bir cihaz istiyorum. HD kayıt yapması 1. tercih nedenim oldu.

Asıl soruma gelince ebay, amazon vb. bir siteden sipariş vermek istiyorum.Dikkat etmem gereken en önemli husus nedir acaba? Yani özellikle kargo değilde posta servisini kullanmalarınımı istemeliyim?

Yurtdışından ps3 oyunu, invisible shield gibi ufak tefek ürünler aldım ve bugüne kadar sorun yaşamadım.

Ama makina yüklü bir miktar olduğu için bu konularda tecrübeli arkadaşlardan fikir almak istedim.

Yardım ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Saygılar

• ABD'den alışveriş şeklinde aratırsanız oldukça fazla konu açıldı.
    Kısaca bilgi vermek gerekirse, gümrük memurunun insafına kalmak gibi bir durum olabiliyor.
    Takılırsa %10 gümrük vergisi veriyosunuz artı 33 TL damga vergisi.
  • aman dikkat fedex , ups gibi özel kargo şirketleri olmasın. Makineyle aynı para alırlar nerdeyse gümrükte takılırsa..
  • Teşekkürler cevaplar için. Sanırım riske girmek yerine 100 tl fark verip hazır gelmişlerden alacağım bir tane. Kaş yapalım derken göz çıkarmıyalım
  • Gitti gidiyordan feedback'i iyi olan satıcılardan alabilirsiniz, zaten en fazla beklersiniz başka bi zararınız olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Smartwatch İncelemem
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.