Şimdi Ara

YURTDISINDAN TELEFON GETIRME PLANIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. Guvenilir, iyi ve Turkiye'ye shipping hizmeti bulunan internet uzerinden satis yapan bir kurulustan apple iphone satin alacagim. Fakat aklimda bununla ilgili sorular var, inanin bu konuda hic bir bilgim yok.. Konuya hakim arkadaslardan yardim bekliyorum.

. Cihaz gumrukten gecer mi ?
    . Cihaz gumrukte standart tum vergilere tabi tutulup fiyatinda artis olur mu ? (Yani burada bir magazadaki satisiyla ayni vergilerin tumune tabi tutulur mu ?)
    . Cihazin garanti durumu Turkiyede ne olur ?
    . Pasaporta isleme gibi bir durum olur mu ?
    . IMEI kaydini kesinlikle yaparlar mi ? Yoksa yapilamayacagi konusunda bir gerekce sunarlar mi ?
    . Cihazin sitedeki taniminda Unlocked ibaresini gordum. Bu ibare cihazin sim kilidinin olmadiginin yani cihazin her operatorle kullanilabildigini mi gosteriyor ?
    . Bu bilinen, iyi ureticilerin cihazlarinin hep global oldugunu okumustum. Bu global olma durumu cihazlar uretilirken tum ulkeler icin ortak, telefon icerigi
    ulkeden ulkeye degistirilmeyen yani her ulkede kullanilabilir oldugunu mu anlatiyor ?
    . Cihazin Turkiye girisinin tamamlanmasi yani yasal durumlarin saglanmasi ve garanti durumun saglanmasi halinde (eger bunlar haricinde de birsey yoksa)
    gelecek olan cihaz Turkiyedeki cihazlarla denk olmus olacak mi ?
    . Cihaza odeyecegim satici fiyatinin ve IMEI kayit ucretinin yaninda eger olursa vergilerden gelecek ucretlerin hepsinin toplaminin bile cihazin tr satis fiyatindan
    daha dusuk olacagini dusunerek bu cihazi aliyorum. Bu dusuncemdeki gerekcem ise ekstra olarak buradaki saticilar vergilerden farkli olarak kendi karlarini
    koyuyor, lojistik ucreti koyuyor ve tr satis fiyatlari boyle ortaya cikiyor. Bu dusuncem dogru mudur ?

Suanlik aklimdaki sorular bunlar, daha gelirse konuya ekleyecegim. Ilgilenenler icin tesekkurler, iyi forumlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.