Şimdi Ara

YURTDIŞINDAN XBOX 360 ALMAK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurtdışından internet üzerinden xbox almak istiyorum ancak hangi siteden alacağım ve gümrükte ne gibi problemler çıkıyor bu konu hakkinda bilgili arkadaşların cevaplarını bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşım ben aldım amerikadan gelen kargoya vede postaya verirlerse gümrükte acılmıyormus.Ben getirtim öyle fakat şu ana kadar ''xbox getirttim gümrüğe takıldı'' gibi bir mesaj görmedim ama sadece forumda gordugum mesajlar bu
  • Şu ana kadar yurt dışından Xbox aldığını söyleyenlerin mesajlarını görmemenizin sebebi, öyle birilerinin olmaması büyük ihtimalle. Çünkü büyük kutulu ve taşınırken hasar görme ihtimali yüksek ürünleri yurt dışından almak pek akıllıca bir hareket olmaz. Evet daha ucuzdur yurt dışından alındığı zaman ama paket büyük ihtimalle gümrükte takılacağından, gümrüğe ödenecek ekstra ücretlerle yine yurt içinden almış kadar olursunuz. Ayrıca taşıma esnasında alacağınız riskler de cabası. Ben olsam yurt dışından alışveriş yapmayı unutur, yurt içinde uygun fiyat aramaya başlardım.
  • bende öyle yaptım ve buldum aslında önümdeymişte görmüyomuşum.xbox bölümüne girince reklamlar arasında yurtdışı fiyatına gayet yakın bitane buldum heralde onu alıcam artık
  • Arkadaşlar ilk gün şerefine teknosa 4GB slim+Kinect+4 adet oyun+2 Oyun kolunu 950 TL ye veriyordu 1 günlüğüne ve ben kaçırdım. O günden beri daha ucuzunu mümkün değil bulamadım.

Şimdi gördüm ki ABD'de BestBuy 4GB slim + Kineckt konsol paketini 99$ a satıyor

Bir tanıdığımdan rica edeceğim gelirken getirirse burada kullanırken bir sıkıntı yaşarmıyım? Türkçe arayüzüdünü burada yükletebilir miyim? Bilen varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 ve xbox 360
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.