Şimdi Ara

Yurtdisindayken Tr Profili Acip Psn Plus Satin Alinabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
67
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yurtdisinda ps5 de turkiye adresi ile bir hesap oluşturmaya calistim ama hata verdi. Yurtdisinda TR hesabi ile Psn plus extra alip nasıl oynayabilirim? Teşekkürler simdiden.

• Tr den birine rica edin, sizin adınıza açsın. Pc den vpn ile de dahil açamayabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @adnnoky

Peki Turkiye'den biri hesap acarsa psn plus deluxe'u internet uzerinden (çünkü ps5 benim yanımda) Turkiye'den mi almalı ? yoksa Tr'den açılan hesaba ben yurtdisindan giriş yapıp tr fiyatiyla ps plus alabilir miyim ?

Teşekkürler

• Hesap açıldıktan sonra, istediğiniz ülkeden giriş yapıp oynayabilirsiniz. Sadece alışveriş yaparken tr den yapılması daha iyi. Bazen Sony alışverişe de izin vermiyor. Ben yurtdisindan papara kullanıyorum. Bir sorun olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnnoky -- 11 Ocak 2025; 20:20:55 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @adnnoky

Anladım teşekkürler dediğiniz sekilde yapayim. Hesabi TR'den actirayim. Olmazsa ben buradan denerim almayı sorun çıkarsa ayda beni TR Psn ücretinden degilde yurtdisi kurundan çekmeye calisirsa, TR'den birine aldırmaya calisirim. Sorumu maruz gorun uzun zamandır PS kullanmıyordum, Xboxtaydim. Pan plus üyeliği icin de p1 ve p2 hak oluyor mu sadece bir kisiye mi ait olmak zorunda oyunların aksine ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.